maritbet girişmaritbet
ED Strafor yalıtımda EPS’yi tercih ediyor!

ED Strafor yalıtımda EPS’yi tercih ediyor!

ED Strafor, yüzde 100 geri dönüşümlü malzeme olması ve ozon tabakasına zarar vermemesi nedeniyle yalıtımda EPS'yi tercih ediyor

 

ED Strafor, yüzde 100 geri dönüşümlü malzeme olması ve ozon tabakasına zarar vermemesi nedeniyle yalıtımda EPS'yi tercih ediyor.

Geri dönüşümlü ürünleriyle bölgenin önde gelen firmaları arasında yer alan ED Strafor, yüzde 100 geri dönüşümlü malzeme olması ve  ozon tabakasına zarar vermemesi  nedeniyle yalıtımda EPS'yi tercih ediyor.

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi'nde 2 bin metrekaresi kapalı,  8 bin metrekare alan üzerine kurulu olan ve 250 bin metreküp üretim kapasitesi bulunan ED Strafor AŞ, Elazığ'ın ilk EPS firması özelliğini taşıyor.

Bölgede üretim kapasitesi ve ürün çeşidi olarak lider konumda olan şirket, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi'ndeki 38 ilde geniş bayi ağı ile faaliyetini sürdürüyor.

ED Strafor AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Oya Düşmez, 2010 yılında REDBOARD markası ile üretime başlayan şirketin, Redpor Beyaz ve Redpor Gümüş ısı yalıtım levhaları, Redboard EPS ısı yalıtım levhaları, Redbox balık ve dondurma kutuları, Decored dekoratif lamba göbekleri ve tavan kaplama ürünleri, Redtherm yapı kimyasalları ürünlerinin üretimini gerçekleştirdiğini belirtti. ED Strafor olarak ürettikleri ürünlerin ortak özelliğinin yalıtım olduğunu ifade eden Düşmez, balık ve dondurma kutularından, yaşam alanlarına  kadar yalıtıma mutlak ihtiyaç olduğunu söyledi.

EPS üretiminde kullanılan şişirici pentan gazının ozon tabakasına zarar vermemesi ve iklim değişikliklerine sebep olmmaasından dolayı PS yerine EPS yi tercih etiklerini de vurgulayan Düşmez, ayrıca bitmiş olan EPS'nin, hafiflik, kolay işlenebilirlik ve diğer malzemelerle kompozit ürünlerin imalatında kullanılabilirlik gibi özelliklere sahip olduğunu kaydetti. Düşmez, '"Bu özeliklerinin yanı sıra EPS'yi yüzde 100 geri dönüşümlü ve çevre dostu bir ürün olduğu için özellikle tercih ediyoruz'' dedi.

Firmanın kaliteyi ön planda tutarak, üretim kapasitesini ve çeşitliliğini geliştirerek üretim yaptığını dile getiren Oya Düşmez''Öncelikli hedeflerimiz arasında ürün kalitemizi korumak ve kalite çıtasını daha yukarı çekmek var.

Sektörün beklentisi olan yeni ürünler üretmek, sektördeki pazar payımızı artırmak, bölgesel istihdam sağlamak ve dolayısıyla müşterilerimize daha hızlı hizmet vermek, şirketimizin temel prensibidir. Şirket olarak bu aktif çalışmaları yürütecek tüm altyapı imkanlarına sahibiz. Teknolojiyi yakından takip ederek üretimimizi gerçekleştiriyoruz" şeklinde konuştu.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ED Strafor yalıtımda EPS’yi tercih ediyor!
  • 21.01.2013 09:32

ED Strafor yalıtımda EPS’yi tercih ediyor!

ED Strafor, yüzde 100 geri dönüşümlü malzeme olması ve ozon tabakasına zarar ver ...