maritbet girişmaritbet
Grohe sıhhi tesisat sistemleri görünmez uzmanlık sergiliyor

Grohe sıhhi tesisat sistemleri görünmez uzmanlık sergiliyor

GROHE Professional tüm projeler, tasarım tarzları ve fiyat segmentleri için yüksek kaliteli uzman çözümlerinden oluşan bir yelpaze sunuyor.

Sıhhi tesisat sistemleri ve gömme sıhhi tesisat donanımları, varlıkları kullanıcılar tarafından neredeyse hiç fark edilmeyen ama yoklukları durumunda hiçbir şeyin çalışmayacağı “gizli ajanlar” gibidir. Montajları bir kere gerçekleştikten sonra, günün her anı en yüksek performansı sergilemeleri gerekir, zira “duvar arkasındaki” ürünlerin bakım ve tamiratı genellikle karmaşık ve maliyetli bir iştir. İşte bu yüzden, GROHE Professional tüm projeler, tasarım tarzları ve fiyat segmentleri için yüksek kaliteli uzman çözümlerinden oluşan bir yelpaze sunuyor. Bu ürünler, hızlı ve kolay montaja imkan verirken yıllar boyunca da kusursuz şekilde çalışıyor. 

Sürekli olarak ürün ve hizmetlerini optimize etmeye ve inovasyona yön vermeye devam eden GROHE, bunun sonucunda sadece kullanıcıya değil, iş ortaklarına da fayda sağlıyor. Sahadaki ortaklardan gelen tavsiyeler, tesisat sistemlerini ve gömme sıhhi tesisat donanımları günlük bazda kullanan uzmanlardan gelen öneriler düzenli olarak ürün geliştirme sürecinde değerlendiriliyor. Bunun sonucunda da, ortaya planlama ve montajı çok daha kolay hale getiren, iyi düşünülmüş çözümler çıkıyor.

Tüm gereksinimler için sıhhi tesisat sistemleri 

Rapid SL montaj sistemi, GROHE'nin en başarılı duvar arkası ürünlerinden biri. GROHE kişiye özel banyoların kolaylıkla ve kullanıcıların özel gereksinimleri doğrultusunda yaratılmasına imkan veren Rapid SL gibi gerçekten çok yönlü bir montaj ürünü sunarak ürün yelpazesini daha da genişletti. Modern kuru döşemeye yönelik bu evrensel program, tuvaletler, lavabolar, pisuarlar, bideler ve küvetler için kullanılabiliyor. Dört farklı tesisat yüksekliği, bağımsız veya sıralı montaj, masif duvar önüne montaj, dikme duvar içi veya önüne montaj ve yerden montaj — düşük derinlikleri sayesinde, prefabrike Rapid SL montaj elemanları her yerde düzenli ve ondan da önemlisi hızlıca kurulabiliyor. 

Uniset montaj sistemi ise iç gövdesi ile en yüksek ses yalıtımı gereksinimlerini karşılıyor. Tamamen önceden birleştirilmiş olan sistem, duvara kolay yerleştirilecek şekilde tasarlandı ve tüm sıhhi tesisat nesneleri ve inşaat yükseklikleri, sıralı montaj ve yerden montaj gibi çok geniş bir yelpazedeki uygulamalar için uygun. Rezervuar için koruyucu bir muhafaza oluşturuyor ve üzeri kolaylıkla alçı veya sıva ile kapatılabiliyor. Proje ne olursa olsun, kalifiye zanaatçılar ve tesisatçılar Uniset'in ihtiyacı her zaman karşıladığını biliyorlar.

Yıkama çözümleri

Rapid SL ve Uniset için gömme rezervuarın geliştirilmesinde kapsamlı pratik deneyimlerden yararlanıldı. Hızlı montajın yanı sıra, en büyük avantajını kapağın arkasında ve hem sol hem de sağ tarafta sunulan evrensel bağlantılar oluşturuyor. Bunlar, su şebekesine araçsız bağlantı yapılabilmesine imkan veriyor. Değişken yıkama hacimleri (4,5 litre ila 9 litre; 6 litrede önceden ayarlı) ve basınçlı hava ile çalışması, müşterinin mahallinde kolay montajı mümkün kıldığı gibi katma değer de sağlıyor. Çift yıkama veya start/stop fonksiyonlu yıkama kompakt kumanda panelleri, tasarım ve sürdürülebilirlik açısından istenebilecek her şeyi karşılıyor.

Dar alanlar için en üst düzey teknoloji

GROHE Professional, örneğin duş gibi dar alanları optimal şekilde kullanan ankastre batarya ürünleri söz konusu olduğunda da hemen öne çıkıyor. Sıva üstü bataryaların kullanıcının hareket özgürlüğünü kısıtlayabilmesi veya arzulanan minimalist tasarım etkisini sekteye uğratabilmesi tamamen duvar arkasına montajı yapılan ankastre bataryaları ilk seçenek haline getiriyor. Tek kumandalı bataryalar, termostatik bataryalar veya gömme valfler için Rapido ankastre iç gövdeler, düşük profilleri ve güvenilir teknolojileri ile uygun ve güvenilir bir çözüm sunuyor. Tüm Rapido ürünlerinin, 70 milimetre gibi düşük bir montaj derinliğine sahip olması bunların en ince duvarlara dahi yerleştirilebilmesini kolaylaştırıyor. Montaj kutusu ve kartuşlu batarya gövdesi, sadece montaj sırasında potansiyel hataları azaltmayıp aynı zamanda montajın sıkı olmasını da sağlayan kompakt bir birim oluşturuyor. Net şekilde işaretlenmiş bağlantılar ile önceden birleştirilmiş montaj kutusu, profesyonel tesisatçılar için montajı çocuk oyuncağı yapıyor. Rapido T'nin üç su çıkışı ve yüksek akış oranı, bir tepe duşu, el duşu ve yan duşları içine alan geniş bir duş çözümleri yelpazesine imkan veriyor. GROHE, yeni montajı banyonun genel tasarım tarzı ile koordine edilmesini kolaylaştıran uyumlu  bir duş seti ve duş seçeneği de sunuyor. 

GROHE Hakkında

GROHE Group, Grohe Holding GmbH, Hemer; Grohe AG, Hemer; Joyou AG, Hamburg (1 Temmuz 2011 tarihinden bu yana tam olarak konsolide edilmiştir) ve yurtdışı pazarlardaki diğer iştiraklerden oluşmaktadır. GROHE Group dünyanın önde gelen sıhhi tesisat donanımları sağlayıcısıdır. GROHE, sıhhi tesisat ürün ve sistemlerinde global bir marka olarak, “Pure Freude an Wasser” felsefesini sunabilmek amacıyla kalite, teknoloji, tasarım ve sorumluluktan oluşan marka değerlerinden güç almaktadır. GROHE Group'un dünya çapında 9.000 civarında (bu sayının yaklaşık 3.400'ü Joyou'dadır) çalışanı bulunmaktadır. GROHE'nin Almanya'daki çalışan sayısı yaklaşık olarak 2.300'dür. 2012 yılında, GROHE Group 1,405 milyar Avro tutarında konsolide satış rakamına ulaşmıştır. Almanya'daki (Hemer, Lahr, Porta Westfalia) 3 ana tesisin yanı sıra; Portekiz, Tayland, Kanada ve Çin'de bulunan tesislerle birlikte toplam 9 üretim tesisi bulunmaktadır. Şirket halen satışlarının yüzde 85'ini Almanya dışında gerçekleştirmektedir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeni GROHE Eurosmart: Bir ikon yeniden şekilleniyor!
  • 26.08.2021 11:19

Yeni GROHE Eurosmart: Bir ikon yeniden şekilleniyor!

GROHE’nin ilk 2’si 1 arada hibrit bataryası, tek kumandalı bataryanın avantajlar ...

GROHE Baulines Kitchen ile mutfaklar artık daha sade!
  • 10.06.2021 11:46

GROHE Baulines Kitchen ile mutfaklar artık daha sade!

Kolay montaj ve akıllı özellikler ile fonksiyonel çok yönlü bir ürün olan GROHE ...

GROHE sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşuyor
  • 15.04.2021 11:57

GROHE sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşuyor

GROHE, pandemiye rağmen sektör profesyonelleri, son tüketiciler ve öğrencilerle ...

LIXIL, GROHE X dijital deneyim platformunu tanıttı
  • 20.03.2021 16:11

LIXIL, GROHE X dijital deneyim platformunu tanıttı

LIXIL, bünyesinde bulunan GROHE markasının “GROHE X” dijital deneyim merkezini t ...

Grohe Baulines akıllı bataryayı banyonuza getiriyor
  • 23.02.2021 07:30

Grohe Baulines akıllı bataryayı banyonuza getiriyor

GROHE Baulines batarya portföyü, yeni ve modern tasarımına ek olarak daha fazla ...

Grohe, dijital deneyim merkezi Grohe X'i hayata geçirdi
  • 07.02.2021 09:15

Grohe, dijital deneyim merkezi Grohe X'i hayata geçirdi

GROHE X, etkileşim kurmanın yeni yollarını sunuyor. Ziyaretçiler, özel destek al ...