maritbet girişmaritbet
Interpipe, Aydın Boru ile 15 milyon dolarlık ortaklık anlaşması imzaladı!

Interpipe, Aydın Boru ile 15 milyon dolarlık ortaklık anlaşması imzaladı!

Interpipe Türkiye’nin önde gelen boru dağıtımcısı Aydın Boru ile ortaklık anlaşması imzaladığını duyurdu

Çelik boru imalatı alanında lider şirketlerden Interpipe, Türkiye'nin önde gelen boru dağıtımcısı Aydın Boru ile bir yıl süreli ve 15 milyon $ değerinde bir anlaşma imzaladı.

Bu anlaşma ile Aydın Boru,Interpipe'ındikişsiz hat borularının Türkiye'deki en büyük dağıtımcısıoluyor. Türkiye'nin en köklü şirketlerinden olan Aydın Boru, 35 yılı aşkın bir süredirTürkiye'deki önde gelen iş ortaklarına dünya standartlarında hizmet sunmaya devam ediyor. 

Tükiye pazarında on yılı aşkın bir süredir faaliyet gösterdiklerini ve bu yeni ortaklığın hizmet kalitesi ve teslimat sürelerine yaptıkları yatırımın bir göstergesi niteliğinde olduğunu vurgulayan Interpipe Ortadoğu Satış ve Bölgesel Gelişim Direktörü Andrey Burtsev; “Aydın Boru sektörünün güvenilir bir iş ortağı olarak kendisini kanıtlamış bir marka olup müşterilerinin ihtiyaçlarına odaklanması ile öne çıkıyor. Türkiye'deki resmi dağıtımcımız olarak böyle bir marka ileanlaşma imzalamak, müşterilerimizin sertifikalı ürünlerimize gerekli kalite ve standartlara uygun şekilde ulaşabileceğinden emin olmamızı sağlıyor” dedi.

Interpipe ile imzaladıkları anlaşmadan duydukları memnuniyeti ifade eden Aydın Boru Genel Müdürü Bülent Ketenci; “Çelik boru, stok ve malzeme dağıtımında yılların deneyiminin yanında, yeni ortaklığımız gerek satış öncesi gerek sonrası müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemin bir göstergesidir” şeklinde konuştu.

Çelik endüstrisinde 1895 yılından bu yana faaliyet gösteren Interpipe, 2012 yılında 1.11 milyon ton karbon çelik boru üretti.

Kısaca Interpipe:

Interpipedikey entegre bir çelik boru ve demiryolu tekerleği şirketidir. Dünyanın en büyük on boru ürünleri üreticisinden biri olan Interpipe, üçüncü en büyük tren tekerleği üreticisidir. Şirketin ürünleri, Ukrayna, Rusya, Kazakistan, Avrupa, ABD ve Ortadoğu'daki ticari ofisler aracılığıyla dünyanın farklı lokasyonlarında 80 ülkeye ulaştırılmaktadır.

2012 yılındaInterpipe fabrikalarında yaklaşık 1,1 milyon ton boru ve tekerlek ürünleri üretilmiştir. “Interpipe Steel” çelik ve boru üretimi için çelik çubuk sağlayacak önemli bir projedir. Bu yeni tesis,yılda 1 milyon 320 bin ton kapasite ile Avrupa'nın en büyük tesisi konumuna gelecektir.

Toplam yatırım bedeli 700 milyon dolar olan proje ile elektrik ark fırını, artık tedavülden kalkmış olan açık ocak fırını çelik üretiminin yerine geçecektir. Proje ile ton başı enerji harcaması, zararlı salınımlar ve doğalgaz kullanımıazaltılacaktır.

www.interpipe.biz

Kısaca Aydın Boru:

Aydın Grup bünyesindeki şirketlerin amiral gemisi olan Aydin Boru; Avrupa, Ortadoğu, Asya gibi çeşitli pazarlarda hizmet veren en köklü boru dağıtımcılarından biridir. Şirket ayrıca en iyi kalite sertifikalı dikişsiz çelik çekme boru, karbon çelik boru, alaşımlı çelik boru ve çelik boru bağlantı parçaları stok ve tedarik hizmetleri sunmaktadır. 

Aydın Boru 38 yıllık deneyimi ve 6 mm'den 609 mm'ye GOST, ASTMA106, DIN, API5L gibi çeşitli normlarda borustoğu ile Avrupa standartlarında hizmet sunmaktadır.

www.aydinboru.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin rüzgar enerjisi kurulu gücü 13 bin megavat sınırında
  • 22.07.2024 11:21

Türkiye'nin rüzgar enerjisi kurulu gücü 13 bin megavat sınırında

Türkiye’nin 110 bin megavata ulaşan elektrik kurulu gücünün yaklaşık 13 bin mega ...

Haziranda 79 bin 313 konut satıldı
  • 17.07.2024 11:06

Haziranda 79 bin 313 konut satıldı

Türkiye genelinde ipotekli konut satışları haziranda geçen yılın aynı ayına göre ...

Dünya nüfusu 8 milyarı aştı
  • 09.07.2024 15:58

Dünya nüfusu 8 milyarı aştı

Dünya Nüfus Günü'nde toplam dünya nüfusu 8.04 milyar olarak açıklanırken Türkiye ...

Türksat 6A'nın uzay yolculuğu başladı
  • 09.07.2024 09:05

Türksat 6A'nın uzay yolculuğu başladı

Türkiye'nin yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A'nın uzaya fırlatılması, ...

Türkiye-Suudi Arabistan İnşaat Forumu, İstanbul'da gerçekleştirildi
  • 04.07.2024 09:59

Türkiye-Suudi Arabistan İnşaat Forumu, İstanbul'da gerçekleştirildi

Türkiye-Suudi Arabistan İnşaat Forumu'nda iki ülke arasında inşaat alanında yapı ...

Bakan Uraloğlu: "Uçuş ağımız 131 ülkede 346 noktaya ulaştı"
  • 03.07.2024 16:22

Bakan Uraloğlu: "Uçuş ağımız 131 ülkede 346 noktaya ulaştı"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Dış hatlarda 50 ülkede 60 nokt ...