maritbet girişmaritbet
Kale Çelik Eşya’da 2011 yılında sıçrama yapacak

Kale Çelik Eşya’da 2011 yılında sıçrama yapacak

Kale Çelik Eşya, 10-13 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde beşincisi düzenlenecek olan “Demos Kapı Fuarı”nda yeni ürünleriyle ziyaretçileriyle buluşuyor.

Kale Çelik Eşya, 10-13 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde beşincisi düzenlenecek olan “Demos Kapı Fuarı”nda yeni ürünleriyle ziyaretçileriyle buluşuyor.

“Üründe Güven Hizmette Özen” sloganıyla tüketicilerin ve sektör profesyonellerinin karşısına çıkacak Kale Çelik Eşya, temel ürünleri olan çelik kapı, para kasası ve yangın kapısı ürünleriyle Demos Kapı Fuarı'nda yerini alacak.

2011 yılı planlarına değinen Kale Çelik Eşya Genel Müdürü Erhan Yılmazel “2011 yılı bir silkinme ve sıçrama yılı olacak. Hedeflerimiz ile tutarlı ve kararlı bir performans sergiliyoruz. İnşaat sektörü büyüyor ve artan bu hacim Kale Çelik Eşya için önemli iş potansiyeli açacak. Kale Çelik Eşya'nın temel ürünleri olan çelik kapı, para kasası ve yangın kapısı yıllardır pazarda sadık kitlesiyle buluşuyor.  Çelik kapının ve para kasasının müşteriye nasıl bir güven duygusu yarattığını yaşanmış örneklerle biliyoruz.

Biz bu bilgileri, uzun yıllar boyunca, çok farklı kesimlerden gelen görüşlerden oluşturduk. Tüketicilerimizin, mimarlarımızın, müteahhitlerimizin, bayi ve servislerimizin, çalışanlarımızın ve satış temsilcilerimizin şikayet, beklenti, istek ve arzularını dikkate aldık, ürünlerimizi bu geri bildirimlere göre geliştirdik. Bundan sonra da bu değerli bilgileri almayı, bunları ürün ve hizmetlerimize yansıtmayı sürdüreceğiz. Müşterilerimizi daha çok memnun edeceğiz” dedi. “Kale Endüstri Holdingin yüksek sinerjisiyle yaptığımız yeni planlarla 2011 yılı Kale Çelik Eşya için bir sıçrama yılı olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

  

  • Etiketler:

Yorum Yaz