maritbet girişmaritbet
Kamalak Yapı, dağıtım ağını artırdı

Kamalak Yapı, dağıtım ağını artırdı

Kamalak Yapı Malzemeleri, montalama ve işçilik alanlarındaki faaliyetlerini de artırarak tüm Türkiye’ye hizmet vermeyi planlıyor

Çimento dağıtımı alanında bölgenin en etkili firmaları arasında yer alan Kamalak Yapı Malzemeleri, montalama ve işçilik alanlarındaki faaliyetlerini de artırarak tüm Türkiye'ye hizmet vermeyi planlıyor.

Şirketin hedefleri hakkında bilgi veren Kamalak Yapı Kurucusu Ahmet Kamalak, firmalarının geçmişinin 1986 yılına dayandığını söyledi. O dönemde şirketin yalnızca inşaat malzemeleri satışı yaptığını söyleyen Kamalak, 2000 yılında şirketin başına geçmesi ile birlikte ürün çeşitliliğinde ve satışlarda artış olduğunu belirtti. Zamanla sektörün ileri gelen isimleri arasına girmeyi başardıklarını vurgulayan Ahmet Kamalak, çimento, kireç, alçı ve hazır beton gibi inşaat malzemelerinin dağıtım ve satışını gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Kamalak, “2004 yılında kurduğumuz Kamalak Yapı İnşaat, çok uzun ve zorlu çalışmalarımızın ardından belli bir seviyeye geldi. Şehrimizin kentsel dönüşüm sürecinde de inşaat sektöründe bir patlama bekliyoruz. Ayrıca istihdama son derece önem veriyoruz. İlerleyen süreçte kentsel dönüşüm projesi kapsamında sektörde yaşanacak hızlı ilerleyişin istihdama katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu da bizi çok mutlu ediyor” diye konuştu.

Şirketin hedeflerini de anlatan Ahmet Kamalak, “Biz çimento dağıtımında bölgenin en etkili firması durumuna geldik. Kendimizi daha da geliştireceğiz. Tüm Türkiye'ye hizmet vermek adına inşaat malzemeleri sektöründeki çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm bunları yürütürken istihdamı da göz ardı etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kamalak Yapı, dağıtım ağını artırdı
  • 11.08.2013 10:00

Kamalak Yapı, dağıtım ağını artırdı

Kamalak Yapı Malzemeleri, montalama ve işçilik alanlarındaki faaliyetlerini de a ...