maritbet girişmaritbet
Koçtaş, 33. mağazasını da hizmete soktu

Koçtaş, 33. mağazasını da hizmete soktu

Ev geliştirme perakendeciliği sektörünün lider kuruluşu Koçtaş, 2005 yılında başlattığı Türkiye’deki hızlı mağazalaşma stratejisi çerçevesinde Türkiye genelinde yaygınlaşmaya devam ediyor.

Ev geliştirme perakendeciliği sektörünün lideri Koçtaş, Türkiye'deki 33'üncü mağazasını Ankara'da Gordion Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

Gordion mağazası ile birlikte bugün 19 ilde 33 mağazasıyla evini uygun fiyat ve bol çeşit avantajıyla güzelleştirmek isteyenlere hizmet sağlıyor. 
Gordion mağazasının açılışı çerçevesinde değerlendirmede bulunan Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, Ankara'da ilk mağazalarını 2006 yılında Ankamall'da hizmete açtıklarını, ardından 2008 yılında Çankaya 365 AVM mağazasının devreye girdiğini söyledi.

Gordion'da açılan mağaza ile birlikte Türkiye genelinde 33 mağaza ve toplam 175 bin m2 satış alanına ulaştıklarını kaydeden Alp Önder Özpamukçu, Ankara'yı mercek altına aldıklarını, büyük bir potansiyel barındıran başkentte yıl sonuna kadar yeni bir mağaza daha açmayı planladıklarını belirtti. 
 

Yıl sonuna kadar 3 mağazada yaklaşık 400 kişi işe başlayacak
Koçtaş'ın Gordion Alışveriş Merkezi'nde açılan mağazasında toplam 85 kişiye doğrudan istihdam olanağı sağladıklarını ifade eden Alp Önder Özpamukçu, yeni mağaza ile birlikte Koçtaş çalışanlarının sayısının 2800 kişiye yaklaştığını söyledi.

Yıl sonuna kadar 3 mağazayı daha devreye almayı planladıklarını aktaran Alp Önder Özpamukçu böylece yaklaşık 400 kişiyi daha Koçtaş ailesine katacaklarını belirtti.

Mağazalarında bulunan 40 bin çeşit ürünün %85'ini yerli üreticiden temin ettiklerinin altını çizen Alp Önder Özpamukçu: “Koçtaş bulunduğu illerde istihdama doğrudan ve dolaylı olarak katkı sağlıyor.

Yerel üreticiden temin ettiğimiz ürünlerle hem yerel üreticinin gelişmesini katkı sağlıyoruz hem de yeni pazarlara açılmaları konusunda yol gösterici bir rol üstlenmiş oluyoruz. Yerel üreticiyle birlikte büyüyoruz” dedi.

Ankara'da 4'üncü mağazayı açmayı planlıyoruz
Alp Önder Özpamukçu, Ankara'nın coğrafi konum ve pazar potansiyeli açısından yatırım planlarında öncelikli iller arasında yer aldığına dikkat çekti.

Türkiye'nin ikinci büyük ili olan Ankara'da 3'üncü mağazayı açarken bir sonraki mağazanın hazırlıklarına da başladıklarını ifade eden Alp Önder Özpamukçu, yıl sonuna kadar Ankara'da yepyeni bir formatta bir mağaza daha açmak için çalıştıklarını belirtti. Alp Önder Özpamukçu şöyle konuştu: “Koçtaş olarak özellikle İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Antalya gibi büyük şehirlerde ilin kapasitesini de göz önünde bulundurarak fazla sayıda mağaza açmaya çalışıyoruz.

Türkiye'nin başkenti olan Ankara da ev geliştirme anlamında potansiyeli yüksek illerimiz arasında yer alıyor. Ankaralı müşterilerimizin evlerine gösterdiği ilgi bizleri burada yeni yatırımlar için cesaretlendiriyor, 3'üncü mağazanın ardından sene sonuna kadar yeni bir mağaza açmayı planlıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koçtaş, 350’nci mağazasını Kartal Anatolium AVM’de hizmete açtı
  • 27.12.2022 15:43

Koçtaş, 350’nci mağazasını Kartal Anatolium AVM’de hizmete açtı

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, "Bu yıl toplamda açtığımız mağaza sayısını ...

Koçtaş'tan "Şahane Eylül" kampanyası!
  • 01.09.2022 11:30

Koçtaş'tan "Şahane Eylül" kampanyası!

Kampanya kapsamında, çalışma masalarından çalışma sandalyelerine, kitaplıklardan ...

Koçtaş'tan bahçe aydınlatmaları için öneriler
  • 06.08.2022 12:48

Koçtaş'tan bahçe aydınlatmaları için öneriler

Koçtaş uzmanları, bahçe dekorasyon stiline göre aydınlatmanın malzemesine ve mod ...

Koçtaş Ar-Ge merkezi bir yılda 6 kez ödüllendirildi
  • 03.08.2022 16:57

Koçtaş Ar-Ge merkezi bir yılda 6 kez ödüllendirildi

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş’ın 2018 yılında perakende teknolo ...

Koçtaş, 2022 yılını toplam 366 adet mağaza ile tamamlayacak!
  • 04.06.2022 14:23

Koçtaş, 2022 yılını toplam 366 adet mağaza ile tamamlayacak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, perakende sektöründe çeyrek asrı ...

Koçtaş'tan evlere baharı getirecek 5 dekorasyon önerisi!
  • 21.05.2022 13:39

Koçtaş'tan evlere baharı getirecek 5 dekorasyon önerisi!

Koçtaş, ilkbaharın yaşama kattığı canlılığı tüm yıl evinde hissetmek isteyenlere ...