maritbet girişmaritbet
Prestijli Projelerde weber.dry 906 imzası!

Prestijli Projelerde weber.dry 906 imzası!

Polimer bitüm modifiyeli yüksek elastikiyete sahip su yalıtım malzemesi weber.dry 906 (Plastikol UDM 2), su yalıtımında kaliteli ve güvenilir çözümler sunuyor

Yaklaşık 20 yıldır Türkiye su yalıtım pazarında liderdiğini koruyan polimer bitüm modifiyeli elastik su yalıtım malzemesi weber.dry 906, eski adıyla Plastikol UDM 2 , Türkiye pazarına giren ilk bitümlü sürme esaslı su yalıtım malzemesi.

Tüm yapıların temel, perde duvarlar, ıslak mekanlar, balkonlar ve teraslarında, yer altı otoparklarının tavanlarında ve bahçe teraslarında zemin rutubetine , sızıntı sularına, geçici ve sürekli su basıncına karşı su yalıtım malzemesi olarak önerilen weber.dry 906, özellikle prestijli projelerde tercih ediliyor.

Yüksek kuru kalıntı oranıyla muadili olan diğer ürünlerden farklılaşan weber.dry 906, yüksek elastikiyeti sayesinde ortalamanın üzerinde bir çatlak köprüleme özelliğine sahip. weber.dry 906, örme duvarlarda sıva katmanı ihtiyacı olmaksızın uygulanabiliyor. Kolay ve hızlı uygulama imkanı sunan weber.dry 906, aynı zamanda çevreyle dost, solventsiz ve asbest lifsiz bir içeriğe sahip. 

Ürünün referansları arasında Dolmabahçe Sarayı, Adam and Eve Hotel, Avrupa Konutları ve Ağaoğlu My City gibi oldukça prestijliprojeler yer alıyor. Türkiye pazarında pek çok önemli projede kullanılan weber.dry 906, kaliteli ve güvenilir bir ürün olmasıyla ön plana çıkıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz