maritbet girişmaritbet
Saraçoğlu Boya yeni yalıtım ürünü Saraver’i piyasaya sundu!

Saraçoğlu Boya yeni yalıtım ürünü Saraver’i piyasaya sundu!

Isı, ses, su ve yangın yalıtımı alanında geliştirilen yeni ürünlerini “Saraver” markasıyla piyasaya sunan Saraçoğlu Boya, kışın soğuk, yazın ise sıcak havanın olumsuz etkilerini en aza indirgeyecek

Isı, ses, su ve yangın yalıtımı alanında geliştirilen yeni ürünlerini “Saraver” markasıyla piyasaya sunan Saraçoğlu Boya, kışın soğuk, yazın ise sıcak havanın olumsuz etkilerini en aza indirgeyecek.

Hedefleri hakkında bilgi veren Saraçoğlu Boya Kimya İnşaat Turizm ve Eğitim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Temizci, 1999 yılında faaliyetlerine başladıklarını söyledi. Günümüzdeki iki farklı marka ile müşterilerine hizmet verdiklerini anlatan Temizci, “Isı yalıtımı ülke gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Birçok firma bu alanda faaliyetlerini yürütürken biz de bu alandaki çalışmamızı neticelendirdik. Isı, ses, su ve yangın yalıtımında yeni ürünlerimizi piyasaya sunduk. Saraver ısı yalıtım harcı ve şapı ile thermo astar ve termokap sistem ürünlerimizi tüketicilerin kullanımına sunduk” dedi.

Isı yalıtımı konusunun son yıllarda önem kazandığını belirten Temizci, “Hükümet kararları ile ısı yalıtımı zorunlu hale getirildi. Biz bu durumdan memnunuz. Isı yalıtım sayesinde ülke ekonomisine bireysel anlamda katkıda bulunuyoruz. Kışın ısınma masraflarının artmaması, yazın ise klima, vantilatör gibi ürünlerin kullanımına bağlı olarak elektrik giderlerinin artmaması için ısı yalıtımı oldukça önemli. Isı yalıtımı, ancak doğru uygulanırsa kişilerin yaşamına konfor ve rahatlık getirir. Saraver markamız da bunu hedefliyor. Ürünümüz sayesinde yaşanılan mekanlar artık mevsimlerin dostu olacak” diye konuştu.

İki ayrı ürün portföyü

Konya Organize Sanayi Bölgesi'nde 10 bin metrekaresi açık, 5 bin metrekaresi kapalı toplam 15 bin metrekarelik alanda faaliyetlerini yürüttüklerini anlatan Temizci, “Cabella boyada iç ve dış mekan olmak üzere iki farklı alan için ürün portföyü oluşturduk. Müşterilerimize iç mekanda 270, dış mekanda ise 360 farklı renk tonunda hizmet veriyoruz. Şirket olarak ürün portföyünü geniş ve güncel tutma gayretindeyiz. Her kesime hitap edecek ürünleri sunmaya çalışıyoruz. Binaların dış cephesi için silikon ve akrilik esaslı boyalar ile iç mekanlar için su bazlı saten boya ve plastik boyalar kullanıma sunuyoruz. Ayrıca alanımızda gerekli olan kalite belgelerini, TÜBİTAK uygunluğunu göz önünde bulundurarak da bu alandaki çalışmalarımızı tamamladık” ifadelerini kullandı.

“Bu yıl iş potansiyelimizin daha yüksek olacağını düşünüyoruz” diyen Temizci, “Bu düşüncemizin temelinde ısı yalıtım malzemelerinin şuanda daha kaliteli ve daha ucuza ulaşılır olması yatıyor. Halkımız ısı yalıtımı konusunda daha dikkatli davranıyor” dedi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saraçoğlu Boya yeni yalıtım ürünü Saraver’i piyasaya sundu!
  • 26.09.2013 15:36

Saraçoğlu Boya yeni yalıtım ürünü Saraver’i piyasaya sundu!

Isı, ses, su ve yangın yalıtımı alanında geliştirilen yeni ürünlerini “Saraver” ...