maritbet girişmaritbet
Seramiksan doludizgin yoluna devam ediyor

Seramiksan doludizgin yoluna devam ediyor

Türkiye seramik sektörünün öncülerinden Seramiksan’ın Türkiye çapındaki bayi ağı hızla genişliyor. 2011 başındaki marka dönüşümü ardından bayilerine büyük yatırım yapan Seramiksan ‘’İyi tasarım herkesin hakkı’’anlayışı ile konsept mağaza, bayi sayısı ve ürün çeşitliliğini her geçen gün arttırıyor.

Yer karosu, duvar karosu, sırlı granit, teknik granit, dış cephe kaplaması ve yapı kimyasalları ürünleri ile teknoloji, ürün çeşitliliği ve üretim kapasitesi açısından seramik sektörünün önemli markaları arasında yer alan Seramiksan'ın bayi sayısı hızla artıyor.

Türkiye çapındaki geniş bayi ağıyla tüketicilere hizmet veren Seramiksan'ın Ağustos 2011 itibariyle ülke'nin tamamına yayılmış toplam 195 bayisi bulunuyor.

Mimar ve iç mimarlardan oluşan uzman satış kadrosu ile müşterilerine daima en iyi hizmeti veren Seramiksan, ihtiyaç duyulan her konseptte ürettiği özel ürünleri ile dekorasyona bambaşka bir bakış açısı getiriyor.

Son teknoloji ile üretilen ürünlerini Türkiye'nin her bölgesine ulaştırmayı hedefleyen Seramiksan, genişlettiği bayi ağı ile bu sözünü gerçeğe dönüştürme yolunda hızla ilerliyor.

Ayrıca son olarak İzmir'de 5 bin metrekarelik alanda 450 metrekarelik sergileme ve satış alanı bulunan Buca Yapıyı da konsept mağazalarına ekleyen Seramiksan,Türkiye'nin her bölgesinde mağazalarının sayısını da hızla artırıyor ve Bursa Numan Kaleli, Şanlıurfa Harran İnşaat, İzmir Kordon Showroom ve Mersin Yüksel Yapı ile müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. 

Hedefimiz 2012 yılında ülkemizin seramik sektöründe akla gelen ilk 3 firmasından biri olmak

Seramiksan Satış ve Pazarlama Grup Başkanı H. Bülent Şamlı, “Seramiksan olarak  2012 yılında ülkemizin seramik sektöründe akla gelen ilk 3 firmasından biri olmak hedefini belirledik.

Bu hedef doğrultusunda kararlı adımlarla ilerliyor ve bayi ağımızı hızla genişletmeye devam ediyoruz. Hedefimiz 2012 sonuna kadar 250 bayi sayısına ulaşmak” diye bilgi verdi. 

Ayrıca Seramiksan'ın reklamlarında verdiği sözlerin de altını çizen Şamlı “Seramiksan olarak ‘Yeniliklerin öncüsü olma' misyonunu üstleniyor ve müşterilerimize ‘beğenip de alamamanın tarihe karışacağı' sözünü veriyoruz.

Satın alma kolaylığı sağlamak amacıyla, kredi kartına peşin fiyatına vade farksız 12 taksitle ödeme imkanı sunuyoruz.‘İyi tasarım herkesin hakkı' diyerek tüketicilerimize sınırsız renk ve seçenekle çözümler sunuyoruz.” dedi.

 Söz veriyoruz' konseptiyle yaşam alanlarını en yeni teknolojilerle güzelleştiren Seramiksan'ın tüm bayilerinde, tasarımı ve teknolojisiyle fark yaratan ürünler sergileniyor.

Seramiksan'ın özellikle Nano teknolojisi ile parlatılmış parlak granitleri olan NanoTech Serisi, Soluble Salt, Lappato, Full Lappato ve Rotodigit teknolojisi ile baskı yapılan Digiart karoları markanın teknolojisi ve tasarım anlayışını gözler önüne seriyor. Sınırsız renk ve seçenekle evlere değer katan Seramiksan bayilerinde farklı zevklere yönelik birçok ürün bulunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Seramiksan, en yeni serilerini İtalya’da sergiliyor
  • 27.09.2022 17:19

Seramiksan, en yeni serilerini İtalya’da sergiliyor

26-30 Eylül 2022'de İtalya’da gerçekleştirilen dünyanın en büyük seramik fuarı C ...

Seramiksan ve VOQ işbirliği ile banyolara İtalyan dokunuşu
  • 03.09.2022 13:39

Seramiksan ve VOQ işbirliği ile banyolara İtalyan dokunuşu

Kullanıcı dostu, inovatif ve hijyenik mobilyalar ile bireylerin kendilerini yans ...

Seramiksan, teras ve balkonları konforlu ve güvenli alanlara dönüştürüyor!
  • 18.07.2022 10:47

Seramiksan, teras ve balkonları konforlu ve güvenli alanlara dönüştürüyor!

Geç gelen yaz aylarını fırsat bilenler kendini doğaya bırakırken, tatile gitmeye ...

Seramiksan karo ve vitrifiye ürünleriyle minimalist banyolar!
  • 23.06.2022 11:27

Seramiksan karo ve vitrifiye ürünleriyle minimalist banyolar!

Ev sahibi olmak isteyenlerin %50’sinden fazlası alacakları evin tarzlarını yansı ...

Küresel ev dekorasyon pazarı 900 milyar doları zorlayacak!
  • 28.05.2022 17:37

Küresel ev dekorasyon pazarı 900 milyar doları zorlayacak!

Evde geçirilen sürenin artmasıyla yükselişe geçen dekorasyon sektörü, yapı ürünl ...

Seramiksan doğayı dekorasyon trendlerine taşıyor!
  • 14.05.2022 17:33

Seramiksan doğayı dekorasyon trendlerine taşıyor!

Pandemide artan doğa özlemi, yaz ayları yaklaşırken dekorasyon trendlerine dönüş ...