maritbet girişmaritbet
Sur Çelik Kapı’dan kendi işini kurmak isteyenlere bayilik fırsatı!

Sur Çelik Kapı’dan kendi işini kurmak isteyenlere bayilik fırsatı!

Çelik kapı sektöründe dünyada ve Türkiye’de en çok patente sahip marka olan Sur Çelik Kapı kendi işini kurmak isteyen yatırımcılara bayilik fırsatı sunuyor

Çelik kapı sektöründe dünyada ve Türkiye'de en çok patente sahip marka olan Sur Çelik Kapı kendi işini kurmak isteyen yatırımcılara bayilik fırsatı sunuyor.

Çelik kapı sektöründe yeniliklerin öncüsü olan Sur Çelik Kapı, büyüme grafiğini sürdürmeye devam ederken kendi işini kurmak isteyen yatırımcılara cazip bayilik fırsatlarının kapılarını açıyor.

Dünyada hırsızlığa karşı garanti veren ilk ve tek çelik kapı markası Sur Çelik Kapı, kendi işini kurmak isteyen yatırımcılar için hazırlamış olduğu özel bayilik seçenekleri ile iş sahibi olma fırsatı yaratıyor. Sunduğu yenilikçi ürünlerle sektörde adından sıkça söz ettiren Sur Çelik Kapı yatırımcılara sunduğu bayilik şartları arasında detaylı eğitim, kiralama yönlendirmesi, görsel destek, lokasyon seçimi, reklam ve halkla ilişkiler, insan kaynakları, bayi destek birimleri gibi birçok avantaj yer alıyor.

Çelik kapı sektöründe Türkiye ve dünyada en çok patente sahip Sur Çelik Kapı, tasarım ve yüksek güvenliği bir arada sunduğu ürünlerini Ar-Ge çalışmalarıyla sürekli olarak yenilemektedir.  

SUR ÇELİK KAPI BAYİLİK AVANTAJLARI

M² dekorasyon maliyeti ortalama  800-900 TL'dir.

Karlılık: Kâr marjlarının tatmin edici seviyelerde olmasını teminen yeni ürün çalışmaları ve araştırmaları sürekli olarak yapılmaktadır.

İsim Hakkı: İsim hakkı için bedel talep edilmez. Sözleşme gereği yatırım yapılacak bölgenin potansiyeline göre değişen asgari 50.000 TL değerinde banka teminat mektubu istenmektedir.

Sistemin Parçası Olmak: İyi organize edilmiş ve kanıtlanmış kurumsal bir sistemin parçası olunur.

Eğitim Desteği: Marka alt yapı ve sistem kurulumu hakkında tüm know-how aktarılır. Yatırımcı işi bilmese dahi verilen eğitimler ile işletmeyi yürütecek temel bilgileri edinir.

Görsel Destek: Profesyonel görsel düzenleme ekibi tarafından hem bayi personelini eğitmek hem de mağaza içinde görsel düzenlemeyi sağlamak üzere destek verilmektedir.

Lokasyon Seçimi: Doğru lokasyonda, doğru metrekarede mağaza açılması için uzman kadro tarafından her türlü araştırma desteği verilmektedir. Mağazaların cadde üzeri asgari 100 m² olması gerekmektedir.

Reklam ve Halkla İlişkiler: Sur Çelik Kapı planladığı ve hayata geçirdiği pazarlama aktiviteleri yerel ve ulusal çalışmaları kapsamaktadır. Her mağaza kendi bölgesi, ili veya ilçesi içinde yeni müşteriler kazanmak, mevcut ve yeni potansiyel müşterilerine SUR ürünlerini tanıtmak amacı ile belirli aktivitelerde bulunur. Yerel pazarlama çalışmaları kapsamına giren bu yöntemde broşür dağıtımı, yerel dış alanlarda reklam çalışmaları ve yüz yüze sıcak pazarlama gibi pazarlama yöntemleri kullanılabilir. Ulusal pazarlamada ise; bayilik reklam katkı payı ve SUR'un ulusal pazarlama bütçesi ile oluşan ulusal reklam ve tanıtım bütçesinden ses getiren ve büyük çaplı TV, radyo, televizyon, billboard, gazeteler, internet kampanyaları hayata geçirilir.

İnsan Kaynakları Desteği: Bayiler Sur Çelik Kapı'nın anlaşmalı olduğu kariyer sitelerinin ilan servislerinden ücretsiz olarak faydalanabilmektedirler. Ayrıca personel seçiminde destek verilebilmektedir.

Bayi iş geliştirme yöneticisi: Her bayi ayda 1 kere ziyaret edilerek sorunları tespit edilir. Her türlü (ürün, satış, fizibilite, idari) problemlerinin çözümünün oluşturulması için gerekli aksiyonlar alınır.

Bayi Sorumlusu: Mağaza açılış aşamasında tüm gerekli kontrolleri ve takipleri yapar ihtiyaç halinde destek verir.

Ürün Planlama: Ürünün doğru zamanda doğru adette mağazada bulunması için gerekli tüm çalışmaları yapar.

 İnsan Kaynakları: Personel arayışınıza ve seçiminize destek verir.

 Personel Eğitimi: Personel eğitimleri teorik ve iş başı eğitimleri olmak üzere iki aşamada verilmektedir. Eğitimler Sur Merkez Ofisinde Florya'da verilmektedir.

Sur Çelik Kapı'nın cazip bayilik fırsatlarından yararlanmak için www.surcelikkapi.com internet adresi ziyaret edilebilir veya “444 1 SUR″ dan bilgi alabilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sur Çelik Kapı'nın fabrikasında çalışmalar tam gaz!
  • 14.10.2015 10:42

Sur Çelik Kapı'nın fabrikasında çalışmalar tam gaz!

Dünyanın en güvenilir kapısı ismini verdiği ürünüyle dikkat çeken Sur Çelik Kapı ...

Sur Çelik Kapı isminin hakkını veriyor!
  • 12.10.2015 16:40

Sur Çelik Kapı isminin hakkını veriyor!

Sur Çelik Kapı'nın ürettiği çelik kapılar, yüksek dayanıklı yapısıyla hırsızlara ...

Sur Çelik Kapı'dan yeşil renkli kapılar!
  • 30.05.2017 16:01

Sur Çelik Kapı'dan yeşil renkli kapılar!

Sur Çelik Kapı, Carved modelini tüketicilerin beğenisine sundu. ...

Sur Çelik Kapı, 6 yeni ürününü Yapı Fuarı'nda görücüye çıkardı!
  • 24.05.2017 09:46

Sur Çelik Kapı, 6 yeni ürününü Yapı Fuarı'nda görücüye çıkardı!

Sur Çelik Kapı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeyb ...

Sur Çelik Kapı'da Smart Door ile akıllı kapı dönemi!
  • 05.05.2017 10:49

Sur Çelik Kapı'da Smart Door ile akıllı kapı dönemi!

Sur Çelik Kapı, güvenli, inovatif ve akıllı kapı sistemi Smart Door ile akıllı b ...

Çelik kapıda doğru tercih, tasarruf ettiriyor!
  • 22.03.2017 11:39

Çelik kapıda doğru tercih, tasarruf ettiriyor!

Doğru çelik kapı tercihiyle, evinizde enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. ...