maritbet girişmaritbet
Taşkın Metal kaliteye odaklandı

Taşkın Metal kaliteye odaklandı

Ferforje ağırlıklı boru profil, köşebent bükme işleri yapan Taşkın Metal, 35 yıllık tecrübesiyle sektöründe kaliteli üretime odaklandı

Ferforje ağırlıklı boru profil, köşebent bükme işleri yapan Taşkın Metal, 35 yıllık tecrübesiyle sektöründe kaliteli üretime odaklandı. Ticaret hayatını 1978 yılında metal iş sektörüyle başlayan, daha sonra çelik konstrüksiyon işlerini de ekleyen Taşkın Metal, günümüzde ferforje ağırlıklı boru profil, köşebent, bükme işlerini yapıyor. Marmara Bölgesi'nde hizmet verdiklerini ifade eden Taşkın Metal Sahibi Sami Taşkın, "Bölgede bir çok işyerlerinin ferforje, boru profil, köşebent bükme ihtiyacını karşıladıklarını ve kaliteden ödün vermeden hizmet verdiklerini söyledi.

Birçok sektörde olduğu gibi kendilerinin de kalifiye elaman sıkıntısı çektiklerini dile getiren Taşkın, "Şimdiki meslek lisesi mezunları artık sanayide çalışmak istemiyor. Kalifiye eleman olmadığı için sektörde sıkıntıya neden oluyor" dedi. Taşkın, firmaların devamlı teknolojiye ayak uydurmak durumunda olduklarını, ancak küçük işletmelerin gelişen teknolojiyle birlikte çıkan yeni makineleri temin etmelerinin çok zor olduğunu söyledi. Bu makineleri alım gücü olan firmaların iş teslim sürelerini kısaltarak müşteri memnuniyetini ikiye katlıdıklarını ifade eden Taşkın, "Her alanda olduğu gibi bizim sektörümüzde de rekabet var. Kaliteden ödün vermeden hizmet veren firmalar ancak ayakta kalabiliyor. Biz de bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

http://www.kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Taşkın Metal kaliteye odaklandı
  • 15.06.2013 09:12

Taşkın Metal kaliteye odaklandı

Ferforje ağırlıklı boru profil, köşebent bükme işleri yapan Taşkın Metal, 35 yıl ...