maritbet girişmaritbet
Tekfen Kağıthane Ofis Park'ta AKG Gazbeton imzası

Tekfen Kağıthane Ofis Park'ta AKG Gazbeton imzası

İstanbul’un önemli kentsel dönüşüm alanlarından Kağıthane’de hayata geçirilen “Kağıthane Ofis Park” projesinde duvar örgü malzemesi ve yapı sistemleri için AKG Gazbeton kullanılıyor

İstanbul'un önemli kentsel dönüşüm alanlarından Kağıthane'de hayata geçirilen “Kağıthane Ofis Park” projesinde duvar örgü malzemesi ve yapı sistemleri için AKG Gazbeton kullanılıyor.

AKG gazbeton, “MIPIM Architectural Review Future Project Awards 2009”da ofis projeleri kategorisinde ödül kazanan bu önemli ve ödüllü projede sağlamlığı, kolay işlenebilir olması, ısı yalıtımı ve hafiflik avantajları ile özellikle tercih ediliyor.

Konsepti ve mimari projeleri ünlü Mimar Emre Arolat tarafından hazırlanan “Kağıthane Ofis Park” İstanbul'un önemli kentsel dönüşüm alanlarından Kağıthane'de hayata geçiriliyor. Gelişen ulaşım altyapısı ve merkezi iş alanına yakınlığı ile gelişme dinamiği en yüksek bölgelerden biri olan Kağıthane'de inşaa edilen projede AKG Gazbeton ürünleri kullanılıyor.

“Kağıthane Ofis Park” gibi ödül kazanan önemli bir projede AKG Gazbeton ürünlerinin kullanılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman “Dünya çapında söz sahibi olan mimarlarımızın, projelerinde güven duydukları firmaların ürünlerini tercih etmeleri bize gurur veriyor. Bu önemli ve ödüllü projede AKG Gazbeton ürünlerinin kullanılması da bize ve kurumumuza duyulan güvenin bir göstergesidir. Bu proje dışında AKG Gazbeton ürünleri, Türkiye'de Zorlu Center, Trump Towers ve Ankara Arena Stadyumu gibi yine çok büyük ve önemli projelerde de özellikle tercih edilmiş ve kullanılmıştır” dedi.

“Kağıthane Ofis Park”, semtin mevcut dokusunun modern bir yorumu olarak tek ve yüksek bir kule yerine bölgenin dokusuna uygun olarak alçak katlı ve parçalı bloklardan oluşuyor. Projede blokların açıldığı bir avlu yaratılarak bu avlunun etrafına konumlandırılan mağazalar, kafeler ve sosyal donatı alanlarıyla çalışanlara ortak bir yaşam alanı sunulması hedefleniyor. Mimarisi ile dikkat çeken ve “MIPIM Architectural Review Future Project Awards 2009”da ofis projeleri kategorisinde ödül kazanan “Kağıthane Ofis Park”ın 2011 yılında tamamlanması hedefleniyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz