maritbet girişmaritbet
Tekno Vinç Grubu yeni ve farklı modelde kule vinçler ilave etmeyi planlıyor!

Tekno Vinç Grubu yeni ve farklı modelde kule vinçler ilave etmeyi planlıyor!

Tekno Vinç Grubu, Teknovinç Kiralama Parkı’na yeni ve farklı modelde kule vinçlerin ilavesini planlıyor

 

Tekno Vinç Grubu, Teknovinç Kiralama Parkı'na yeni ve farklı modelde kule vinçlerin ilavesini planlıyor.

Manitowoc Craine Group'un  Potain marka kule vinçlerinin satış ve pazarlama faaliyetlerini yürüten Tekno Vinç Grubu, Teknovinç Kiralama Parkı'na yeni ve farklı modelde kule vinçlerin ilavesini planlıyor. Kule vinç kiralama hizmetlerini profesyonel anlamda başlatan ilk firma olduklarını iddia eden Tekno Vinç Grup Başkanı Sinan Türeyen, “Firmamız, aynı zamanda Teknovinç markası ile günümüzde Türkiye'nin en büyük kule vinç parkına sahip. Teknovinç Kiralama Parkı, yeni kule vinçlerin ilavesiyle Türkiye'nin en büyük ve en genç kiralık kule vinç parkı olma özelliğini pekiştiriyor. ‘İlk önceliğimiz güvenlik' prensibiyle tasarlanan ve imal edilen Stros marka cephe asansörleri, tüm prestijli projelerde kullanılıyor” şeklinde konuştu.

Türeyen, 2013 ve sonrasına dair Teknovinç Kiralama Parkı'na yeni ve farklı modelde kule vinçlerin ilavesini planladıklarını kaydetti.

Geçen yılın firmaları için başarılı bir yıl olduğunu vurgulayan Türeyen, yaklaşık 25 milyon dolarlık kule vinç satış cirosu yakaladıklarını ve 2013 yılı için satış grafiğinin umut verici olduğunu söyledi.

Tekno Kule Vinç Grubu olarak ayrıca Stros marka personel ve malzeme asansörlerinin de satış ve satış sonrası hizmetlerini yürüttüklerini dile getiren Türeyen, Potain marka yeni bir model kule vincin dünya lansmanını Türkiye'de yapmayı planladıklarını belirtti.  Türeyen, yeni teknolojiler ile geliştirilen bu modelin, müşterilerin taleplerini fazlası ile karşılayacağını düşündüklerini ifade etti.

“Kentsel dönüşüm, kule vinç talebini artıracak”

Kentsel dönüşüm projelerinin, özellikle konut inşaatının vazgeçilmezi olan kule vinçlerinin talebini artıracağının altını çizen Sinan Türeyen, özellikle hem satışta hem de kiralamada ortaya çıkacak olan talep artışı için gerekli çalışmaları tamamladıklarını bildirdi. Kule vinç kullanımındaki artışa karşın, şantiyelerde düzenli bir teknik denetim yapılmadığını vurgulayan Türeyen, “Mevcut prosedür yetersizdir ve uygulanmamaktadır. Acilen bağımsız kuruluşlarca yapılması şart olan teknik denetimlerin yürürlüğe girmesi gereklidir” dedi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tekno Vinç Grubu yeni ve farklı modelde kule vinçler ilave etmeyi planlıyor!
  • 15.03.2013 13:00

Tekno Vinç Grubu yeni ve farklı modelde kule vinçler ilave etmeyi planlıyor!

Tekno Vinç Grubu, Teknovinç Kiralama Parkı’na yeni ve farklı modelde kule vinçle ...