maritbet girişmaritbet
Uğur Prefabrik müşteriye özel showroom açtı!

Uğur Prefabrik müşteriye özel showroom açtı!

Uğur Prefabrik, faaliyet alanlarını görsel olarak müşterilerine sunabilmek için showroomunu halka açtı

Hayata geçirdikleri bu yeni kararın önemine değinen Uğur Prefabrik Yapı ve İnşaat Genel Müdürü Uğur Demirci, insanların her türlü barınma ihtiyacını karşılayabilmek için güvenli, estetik, ekonomik, hazır ve yaşanabilir mekanlar ürettiklerini söyledi. 

Demirci, "Prefabrik yapılar çok kısa bir süre zarfında üretiliyor ve hızlı bir şekilde monte edilebiliyor. Yapıların statiği 1. deprem esas alınarak yapılıyor. Standart üretimimiz olan binaların planları dışında istenilen açıklıkta ve metrekarede bina üretebiliyoruz" dedi. 

Halka açtıkları showroomun müşteriler tarafından ilgiyle karşılandığını anlatan Demirci, "Showroomumuz müşterilerimiz tarafından ilgi görmeye yapım ve düzenleme çalışmaları sırasında başladı. Bu süreç içerisinde müşterilerimizden gelen olumlu dönüşlerden dolayı çok mutlu olduk. Kendimiz ve müşterilerimiz için her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz "diye konuştu. Ürünlerinin mimari ve statik hesaplar sonucunda tasarlandığım anlatan Demirci, inşa ettikleri yapıların depreme karşı dayanıklı olduğunun da altını çizdi. 

Pazardaki payımızı artıracağız 

Bu yıl satış oranlarında artış beklediklerini de söyleyen Demirci, "Bu doğrultuda çalışmalar yapıyoruz. Önümüzdeki yıllarda pazardaki payımızı arttırarak müşterilerimize daha kapsamlı hizmet sağlamayı hedefliyoruz. Ancak en önemli hedefimiz tabi ki müşteri memnuniyeti. Müşterilerimizin aldığı üründen ve hizmetten memnun olması bizim için en önemli kriterlerden" ifadelerini kullandı. 

Müge DOĞRAMACI/Dünya Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Uğur Prefabrik müşteriye özel showroom açtı!
  • 23.08.2013 11:05

Uğur Prefabrik müşteriye özel showroom açtı!

Uğur Prefabrik, faaliyet alanlarını görsel olarak müşterilerine sunabilmek için ...