maritbet girişmaritbet
White Side Apartments’ın dopal ve kapıları Say’dan

White Side Apartments’ın dopal ve kapıları Say’dan

Say ile White Side Apartments arasında yapılan anlaşmaya göre, projede yer alan 242 akıllı dairenin banyo dolapları ve kapıları ‘Say’ imzası taşıyor

 

 
Kurumsal kimlik çözümleri sektörünün lider isimlerinden Say, Çekmeköy'de inşa edilen White Side Apartments'la ahşap-mobilya sektörüne hızlı bir giriş yaptı.  Say ile White Side Apartments arasında yapılan anlaşmaya göre, projede yer alan 242 akıllı dairenin banyo dolapları ve kapıları ‘Say' imzası taşıyor.
 
Say'ın İtalyan Mimarı Nestor De La Calle tarafından White Side Apartments için özel olarak tasarlanan banyo dolapları ve kapılar, çevreci özelliklerinin yanı sıra inovatif tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.
 
Say Genel Müdürü Mahmut Güldoğan, 2010 yılında girdikleri ahşap-mobilya alanında güçlü ve emin adımlarla büyüdüklerini söyledi. White Side Apartments gibi prestijli bir projede tercih edilmelerinin Say'ın bu alandaki başarısını gösterdiğini vurgulayan Güldoğan şöyle devam etti:
 
“Say olarak 21 yıllık tecrübe ve gücümüzü farklı iş alanlarında da göstermek amacıyla ahşap sektörüne girdik. Hedefimiz konut, ofis ve otel projelerinde tüm ahşap işlerini yapan ana müteahhit firma olmak. Biz Say olarak bu konuda lider olmak istiyoruz. Özel tasarımlı çevreci mobilyalarımız, teknolojimiz ve kalitemizle kısa zamanda bu alanda ilk akla gelen firma olacağımıza inanıyoruz.”
 
Mekânı bütün olarak gören tasarım anlayışı ile yenilikçi ve sıra dışı mekânlar oluşturduklarını ifade eden Mahmut Güldoğan, bunu yaparken pratiklikten de ödün vermediklerini söyledi. Tasarımlarının arkasında ciddi araştırmaların olduğunun altını çizen Güldoğan, “Ahşap sektöründe yeni olmamıza rağmen, uzun yıllardır mekân çözümleri konusunda çalışıyoruz. Bu süreçte bilgisayar destekli ahşap makinelerine çok ciddi yatırımlar yaptık. Deneyimimiz, yatırımlarımız ve kalitemizle, bu sektörde de adımızdan söz ettireceğiz” dedi.
 
Ahşap mobilya sektöründe İtalyan bir ortakla hareket ettiklerini anlatan Mahmut Güldoğan, tasarım konusunda dünya lideri İtalya'nın know-how'ını kullanmalarının sektörde önemli bir fark yaratacağını ifade etti. Mahmut Güldoğan, White Side Apartments için ürettikleri kapı ve banyo çözümleri projesiyle, Say'ın çok kısa zamanda mobilya taahhüt konusuna verdiği önemi net olarak ortaya koyduğunu söyledi.
  • Etiketler:

Yorum Yaz