maritbet girişmaritbet
60 AY VADE 0 FAİZ

60 AY VADE 0 FAİZ

Tarih boyunca ayrıcalıklı konukların ağırlandığı, günümüzde ise her mekanın en özel bölümü olarak tanımlanan “Loca” kavramı, Bahçeşehir’de Loca İstanbul Projesi ile bir yaşam alanına dönüştü.

Tarih boyunca ayrıcalıklı konukların ağırlandığı, günümüzde ise her mekanın en özel bölümü olarak tanımlanan “Loca” kavramı, Bahçeşehir'de Loca İstanbul Projesi ile bir yaşam alanına dönüştü.

Her türlü detayın tamamlandığı tapuları hazır proje, özgün mimarisi, tüm Bahçeşehir'e hakim merkezi konumu, yeşil ve maviyi birleştiren manzarasıyla hayatın tamamını bir ayrıcalığa dönüştürecek kadar muhteşem.

Loca İstanbul'dan içeriye girdiğiniz andan itibaren kendinizi gerçekten Loca'da hissetmeniz için her şey düşünülmüş… Yaşamın başladığı Loca İstanbul'da kalan son daireler için şimdi de oldukça avantajlı bir kampanya başlıyor.

Banka Kredisi yok, kefil yok! Gül İnşaat güvencesiyle 60 aya 0 faiz ile Loca İstanbul'da ev sahibi olma ayrıcalığını kaçırmayın…

1+1'den 6+1'e kadar tamamı güney cepheli 160 dairenin olduğu Loca İstanbul'dametrekare fiyatları 2.000 TL'den başlıyor. Satışların %70'nin tamamlandığı projede kalan sınırlı sayıda daire için Gül İnşaat oldukça avantajlı bir kampanya başlatıyor ve %25 peşinat ödeyen herkesin 60 ay boyunca sıfır faizle ev sahibi olmasını sağlıyor. Bu kadarla da sınırlı değil; farklı peşinatlarda yine kişiye özel ayrıcalıklar da yapılıyor. Peşinata ve bütçeye uygun ödeme şekilleri oluşturularak kişilerin farklı kampanyalardan faydalanması sağlanıyor.

Loca İstanbul'lu olmanın ayrıcalığını yaşayın…

Bu özel projede yaşama ayrıcalığına sahip olanlar açık ve kapalı sosyal tesislerde günün yorgunluğunu Türk Hamamı, Sauna ya da SPA Merkezi'nde atıyor. Kendilerini yenilemek için spor yapmak isterlerse yüzme havuzları, Fitness ve spor alanları gibi sınırsız alternatifleri var. Gün ışığından maksimum faydalanılması için tasarlanmış komple cam sistemi ve teraslı daire alternatifleri de yine “Loca”lılar için düşünüldü.

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkın deneyimiyle Gül İnşaat güvencesiyle sunulan proje tam anlamıyla bir rezidans hizmeti sunuyor. House Keeping, kuru temizleme, resepsiyon hizmeti ve misafir lobisiyle hayal edilen huzur dolu bir hayatı yaşamak için ideal. “Loca”lılar için teknik açıdan da her türlü detay düşünülmüş. Ön ödemeli pay ölçerli merkezi ısıtma sistemi, ısı istasyonu, yangın algılama ve merkezi TV sunulan hizmetlerden bazıları. Konut erişimli kapalı otopark ile evinize direk geçebilme, misafirlerinizi ise geniş alana sahip açık otoparktaağırlayabilme olanağı da yine bu ayrıcalıklar arasında yer alıyor.

Penthouse Daireler ile “lüks” kavramınız değişecek

Bu güne kadar dolaştığınız sayısız projede bir çok lüks daire seçeneği gördünüz, ancak Loca İstanbul'un iç dekorasyonu tamamlanmış Penthouse dairelerini gördüğünüzde aklınızdaki lüks kavramının değişeceğinden emin olabilirsiniz.

Projede sadece 2 adet bulunan Bahçeşehir'in bu en özel daireleri 300 metrekare net kullanım alanına sahip ve akıllı ev sistemiyle donatılmış. Tek bir düğme ile perdeden aydınlatmaya kadar evin her alanına müdahale edilebiliyor. İç dekorasyonunda kullanılan masadan, aydınlatma ünitelerine, orta sehpadan koltuklara kadar her bir ürün Penthouse daireye özel olarak tasarlanmış. Kısaca kendinizi “Loca”da hissetmeniz için her şey düşünülmüş…

Loca İstanbul İletişim Bilgileri

Web:  http://www.locaistanbul.com/

Telefon: 212 608 01 55

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gül İnşaat'ın son projeleri
  • 13.02.2012 16:19

Gül İnşaat'ın son projeleri

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, projelerini anlatıyor ...

Rose Garden Kavaklı foto galerisi yayında.
  • 07.06.2017 15:46

Rose Garden Kavaklı foto galerisi yayında.

Gül İnşaat’ın 4 blokta 126 konuttan meydana gelen projesi Rose Garden Kavaklı’da ...

Sofa Bahçeşehir Evleri örnek dairesi
  • 30.12.2013 14:18

Sofa Bahçeşehir Evleri örnek dairesi

Gül İnşaat ve Başakşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Sofa Bahçeşehir Evler ...

Sofa Bahçeşehir Evleri proje galerisi
  • 30.12.2013 14:15

Sofa Bahçeşehir Evleri proje galerisi

Gül İnşaat ve Başakşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Sofa Bahçeşehir Evler ...

TURYAP, 2018'in ilk açık artırmasını düzenliyor
  • 18.01.2018 15:00

TURYAP, 2018'in ilk açık artırmasını düzenliyor

Turyap tarafından düzenlenecek açık artırma ile Gül İnşaatın mülkiyetindeki 212 ...

Bakırköy Yenimahalle arsası Baş Yapı’nın oldu
  • 04.03.2016 11:47

Bakırköy Yenimahalle arsası Baş Yapı’nın oldu

İstanbul Bakırköy Yenimahalle arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesin ...