maritbet girişmaritbet
Ada Park'tan "Elma Şekeri" tadında kampanya

Ada Park'tan "Elma Şekeri" tadında kampanya

Ada Park 3. etap yeni blokların satışı başladı

Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul firmalarından Sur Yapı, Sancaktepe'de hayata geçirdiği ve 198 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunduğu Ada Park'ta yeni bloklar için 31 Ağustos 2011 tarihine kadar geçerli olacak çok özel bir fırsat sunuyor. Mayıs 2013 tarihinde teslim edilecek olan Ada Park'a özel bu fırsattan yararlanmak isteyenleri %5 peşin ve %20 teslimde ödeme avantajıyla ev sahibi olma fırsatı bekliyor.

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü ve lider firmalarından Sur Yapı, hayata geçirdiği Mahalle İstanbul, Greenium, Dora Park, Villa Serra ve Selvice Evleri gibi ayrıcalıklı konut projelerinin yanı sıra çok sayıda iş merkezi ve endüstriyel tesisin ardından Exen İstanbul, Metrogarden ve Ada Park yatırımlarıyla yaşama değer katmaya devam ediyor.

Yenilikçi ve modern projeleriyle kentsel dönüşümün en güzel örneklerini sunan Sur Yapı, Sancaktepe'de devam eden Ada Park projesi 3. etabındaki yeni bloklar için 31 Ağustos 2011 tarihine kadar geçerli özel bir kampanyayla ön talep toplamaya başladı.

Yüzde 5 peşinle ev sahibi olma fırsatı Ada Park'ta

Ada Park için hazırlanan ve 31 Ağustos 2011 tarihine kadar sürecek olan “Elma Şekeri” tadında kampanyadan yararlanmak isteyenleri çok özel fırsatlar bekliyor. Kampanya kapsamında Sur Yapı satış ofislerine gelenler sadece yüzde 5 peşinat vererek daire sahibi olabilecek. İlk 1 yıl içinde altı ay arayla iki kez %5 ve teslimde %20 ödeyerek geri kalan tutarı 120 aya kadar vadelendirebilecekler. Ayrıca yaz kampanyası kapsamında ödenen peşinat veya kullanılan banka kredisi üzerinden yüzde 10 indirim fırsatı sunulacak.


 

Adapak Evleri iletişim bilgileri

Web: www.adapark.com.tr

Tel: 0 216 364 90 70

  • Etiketler:

Yorum Yaz