maritbet girişmaritbet
Adanus Park taksitleri 8 ay erteliyor takas avantajı sunuyor

Adanus Park taksitleri 8 ay erteliyor takas avantajı sunuyor

Kartal'da hayata geçirilen Adanus Park projesinde düşük taksitten başlayan yıllık artışlı taksitlendirme gibi pek çok ödeme seçeneği bulunuyor

Çukurova Gayrimenkul'ün projelerinden 180 daireli Adanus Park'ta alıcılara 8 ay taksitlerini erteleme imkanı veriliyor. Adanus'un Kartal E-5 - TEM bağlantı otoyolu kısmında hayata geçirildiğini ifade eden Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, Real - Praktiker AVM bitişiğinde yer alan projelerinin yatırım tutarının 30 milyon TL olduğunu söyledi. Tamamen konut projesi olan Adanus'ta çeşitli banka kredi ödeme seçeneklerinin yer aldığını ve 8 ay taksit erteleme gibi imkanlar sunduklarını aktaran Son, kampanyanın haziran sonuna kadar süreceğini söyledi. Son, "Ayrıca düşük peşinat, düşük taksitten başlayan yıllık artışlı olan taksitlendirme seçeneği, peşinatın şirket nezdinde taksitlendirilmesi, takas imkanı, özel indirim oranlan gibi seçenekler sunuyoruz" dedi.

Doktor ve yöneticiye hitap ediyor

73 metrekarelik daireden, 155 metrekarelik daire seçeneklerinin yer aldığı Adanus Park'ın çocuklu aileler, iş kesimi olarak doktor, yüksek kademeli yönetici, pilot, mühendis, bürokrat, emekli üst düzey yöneticiler, holding CEO'su ve icra kurulu üyeleri, KOBİ çapındaki işyeri sahipleri tarafından tercih edildiğini anlatan Son, projenin özelliklerine dikkat çekti.

Komşu takırtısını ortadan kaldırdı

Isı ve ses yalıtımı açısından 38 santimetrelik duvar kullandıklarını belirten Son, "Daire aralarında komşu tıkırtısını kaldıracak 110 santimetrelik galeri boşlukları yapıldı. Deprem güvenliği açısından temel derinliğinin blok yüksekliğine göre 10 metre temel derinliği yapıldı. C-30 betona göre statik hesaplar yapılıp C-35 beton sınıfı kullanıldı. Projede 7 parça halinde Franke ankastre ürün, 2 adet Vaillant klima ve kombi kullanıldı. 350 daire 5 blok yapılabilecekken 3 blok 180 daire yapılarak yoğunluk düşük tutuldu" dedi.

Son, site sakinlerinin rahatı ve huzuru açısından da daire alacak kişilerin profil ve kültürleri gibi özelliklere de dikkat edildiğim kaydetti.

Firma iletişim bilgileri
Web: www.adanuspark.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 216 671 14 14

  • Etiketler:

Yorum Yaz