maritbet girişmaritbet
Ağaoğlu My World’de 36 ay sıfır faizle! Hemen teslim!

Ağaoğlu My World’de 36 ay sıfır faizle! Hemen teslim!

İstanbul Ataşehir’de yer alan Ağaoğlu My World projesinde kampanya başladı. Ağaoğlu My World'de kalan dairelerin satışı için 36 ay yüzde sıfır faiz uygulanıyor

 

Ağaoğlu, İstanbul Ataşehir'de yer alan ve satışa çıktığı günden itibaren yoğun talep gören My World projesinde kalan dairelerin satışı için 36 ay yüzde “0” faizle yeni kampanya başlattı.
 
Ağaoğlu, yüzde 95'i satılan ve konut sahiplerine kat mülkiyeti tapularının dağıtıldığı My World Ataşehir'de kalan daireler için kampanya başlattı. Anadolu yakasının öne çıkan projelerinden biri olan 1 milyon metrekarelik yaşam alanı üzerine kurulmuş olan My World'de farklı tipte binalardan oluşan 8 site yer alıyor.
 
Yüzde 10 peşinat ile 36 ay boyunca yüzde sıfır faizle veya 120 aya varan vade seçenekleri ile ödeme kolaylığı sağlayan kampanya ile toplam 3.636 daireden oluşan My World Ataşehir'de kalan dairelerin kısa bir süre içinde satılması bekleniyor. Ağaoğlu My World'de tüm etaplarda satışı süren konuların fiyatları 284 bin liradan başlıyor, 1 milyon 129 bin liraya kadar çıkıyor.
 
Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, “My World'ün yüzde 95'i satılmış durumda. Kalan az sayıda daireyi de bu kampanyayla, yine tüketicinin yanında yer alarak, kısa sürede satmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.
 
Farklı özellikte binalardan oluşan My World Ataşehir'de 67 ile 322 metrekare arasında 1+1'den 5+1'e kadar çeşitli daire tipleri bulunuyor. 154 bin metrekarelik doğal alan içinde yer alan My World Ataşehir'de sosyal, kültürel ve sportif fırsatlar sağlanıyor.
 
Avrupa'nın en büyük ve en donanımlı fitness merkezlerinden birine sahip My Club' World'de ayrıca Türk hamamı-sauna-buhar banyoları, tenis, basketbol-voleybol salonları, fitness center, squash-raketbol-aerobik salonları, güzellik salonu, SPA, kuaför, ve özel etkinlikler gibi olanaklar sunuluyor.


İletişim bilgileri
Web: www.myworld.com.tr
Web: www.agaoglu.com.tr
E-osta: [email protected]
Tel: 0 216 444 6 77
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz