maritbet girişmaritbet
Armada City'de Ağustos kampanyası! 64 bin liraya!

Armada City'de Ağustos kampanyası! 64 bin liraya!

Mimarart Yapı'nın Çorlu'daki projesi Armada City indirimli fiyatları ve uygun ödeme koşullarıyla öne çıkıyor

 


 
İstanbul'a yakınlığı ve değişen yüzü sayesinde yatırımcıların da yeni gözdesi olan Çorlu, İstanbul'dan büyük ilgi görüyor. Bu ilgiyi karşılıksız bırakmayan Mimart Yapı, Armada City projesi için Temmuz ayı içerisinde İstanbul'un beş büyük alışveriş merkezinde kurduğu standlarla da projeyi İstanbullularla buluşturdu.
 
Armada City, kentin tam merkezinde Orion ve Kipa alışveriş merkezlerine, yapımı devam eden 300 yataklı Devlet Hastanesine, bankalara ve daha birçok ihtiyaca yalnızca 1 dakikalık yürüme mesafesinde olan Armada City Plus yaşamın kalbinin attığı noktada yer alıyor.
 
106.126m² alan üzerine kurulu Armada City, 11 katlı 37 blokta toplam 1.831 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerini içeren Armada City'de 87.500m² alan, yürüyüş yollarına, sosyal aktivite alanlarına ve yeşile ayrılmış durumda. Armada City'nin güvenliği, 24 saat kontrollü giriş çıkış, güvenlik duvarları ve kamera sistemi ile sağlanıyor. Ayrıca Armada City, içerisinde bulundurduğu yüzme havuzları, futbol sahaları, basketbol-voleybol sahaları, tenis kortları ve kapalı sosyal tesisinde fitness'tan Türk Hamamı'na kadar planlanmış aktivite alanlarının çeşitliliği ile de Trakya'daki konut projesi kültüründe yeni bir tarz oluşturuyor.
 
Mimart Yapı'nın Çorlu'da büyük bir titizlikle yapımını sürdürdüğü Armada City projesinde Ağustos ayı sonuna kadar hem en uygun metrekare fiyatlarından, hem de %15 gibi ödenebilir uygunlukta peşinat oranından faydalanmak mümkün.
 
64 m2 daire 64 bin liraya
64 ila 75 metrekare arasında değişen 1+1 daireler 64 bin ile 72 bin TL arasında değişen fiyatlarla,
110 metrekarelik 2+1'ler 104 bin TL'ye,
131,5 ile 144,5 metrekare arasında  değişen 3+1'ler 125 bin'den 136 bin TL'ye varan fiyatlarla,
177 metrekarelik 4+1'ler ise 167 bin TL'ye satışa sunuluyor.
 
Kampanya kapsamında 12 ila 84 ay arasında sabit taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Ayrıca banka kredisi kullanmaksızın, dosya, sigorta, banka masrafı olmaksızın Mimart Yapı'nın kendi kredilendirme sisteminden  yararlanmak mümkün. Kampanyada peşinat dışında herhangi bir ara ödeme bulunmuyor. Sözleşmenin imzalanması sırasında verilecek peşinat %15 olarak belirlenmiş. %40 ve üzerinde peşinat verenlere ise, özel indirim ve avantajlardan yararlanma imkanı sağlanıyor.
 
Mimart Yapı yetkilileri, Çorlu'daki nitelikli konut projesi açığını görerek bu bölgeye yatırım yapmayı tercih ettiklerini, başta Çorlu ve yakın çevresi olmak üzere İstanbul'dan da çok sayıda insanın Armada City'de daire sahibi olmasının da, bu düşüncelerini doğruladığını belirttiler. Sınırlı sayıda daire için sunulan avantajlı fiyatlar ve kampanya koşullarının kesinlikle çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini, önümüzdeki aylarda fiyatların artacağını ve kampanya avantajlarının daraltılacağını söyleyen Mimarart yetkilileri, Çorlu'da ev sahibi olmak isteyenlerin acele etmesini gerektiğini de sözlerine eklediler.
 
 

Armada City iletişim bilgileri
Web: www.armadacity.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0282 444 69 96


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz