maritbet girişmaritbet
Aura Residence'da yüzde 1 peşinat fırsatı!

Aura Residence'da yüzde 1 peşinat fırsatı!

Propa İnşaat’ın Kartal’da inşa ettiği Aura Residence’da ise bir süre önce başlayan 60 ay vadede yüzde sıfır faizli ödeme planı fırsatı devam ediyor

 

Türk inşaat sektöründe tam 37 yıldır hayata geçirdiği kamu ve özel sektör projeleri ile fark yaratan Propa İnşaat, Aura Residence Kartal projesinde yeni bir kampanya başlattı.

Propa İnşaat Aura Residence'da 60 ay boyunca faizi sıfıra indirdi.

Kartal'ın merkezinde inşa ettiği zemin+16 katlı delüks residence projesi Aura Residence'da ise bir süre önce başlayan 60 ay vadede yüzde sıfır faizli ödeme planı fırsatı devam ediyor. Propa İnşaat, Aura Residence'da başka bir alternatif olarak sadece yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma imkânı da sağlıyor. 1+1 dairelerin 160 bin TL, 2+1'lerin ise 282 bin TL'den başladığı

Aura Residence'da uygulanacak ödeme planlarının ayrıntıları ise şöyle:

Yüzde 1 peşinat yatıranlar 24 ay sıfır faizli ödeme planından yararlanabiliyor. Yüzde 30 peşinata 36 ay, yüzde 40 peşinata 48 ay, yüzde 50 peşinata ise tam 60 ay sıfır faizli ödeme planı uygulanıyor.

Kartal'ın merkezinde, E-5'e ve Kartal-Kadıköy metro durağına 20 metre yürüme mesafesinde ve TEM bağlantı noktasında konumlanan AURA, merkezi konumunun yanı sıra tümü güney cepheli ve adalar manzaralı lüks daireleri, residence hizmetleri ve üstün sosyal donatıları ile konforlu ve seçkin bir yaşamın kapılarını aralıyor. İstenirse daireler home office olarak da kullanılabiliyor. A bloğunun kaba inşaatı tamamlanan ve B bloğu hızla yükselen AURA'nın 2011 sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 195 dairelik projenin yüzde 40'ı ise satıldı.

 

Aura residence iletişim bilgileri

Web: www.propa.com.tr

Web: www.propaaura.com

Tel: 0216 671 19 21

  • Etiketler:

Yorum Yaz