maritbet girişmaritbet
Bahçeşehir Kelebekler Vadisi'nde 183 bin liraya daire!

Bahçeşehir Kelebekler Vadisi'nde 183 bin liraya daire!

Mimart Yapı'nın inşa ettiği Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'de 2+1’ler 183.000 TL’den, 3+1’ler 219.000 TL’den satılıyor. Kelebekler Vadisi evlerinde banka kredisi kullanmadan ödeme imkanı sunuluyor

 

 
Mimart Yapı tarafında Bahçeşehir'de yapımına devam edilen Kelebekler Vadisi evlerinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire ve villalar bulunuyor. Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'de 2+1'ler 183.000 TL'den, 3+1'ler 219.000 TL'den, 4+1'ler 262.500TL'den ve villalar ise 535.000 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'de Mimart Yapı, Nisan ayında uyguladığı kampanyasını Mayıs ayı sonuna kadar sürdürme kararı aldı. Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'in , sınırlı sayıdaki konut için geçerli olan kampanyası şöyle:
 
Banka Kredisi Yok: Kelebekler Vadisi Bahçeşehir banka kredisi kullanmadan ve herhangi bir dosya, sigorta, kredi masrafı olmadan ödeme imkânı sunuluyor.
Firma Finansmanı: Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'de %20'lik peşinat ödendiği takdirde, kalan kısım 12-72 ay arasında Mimart Yapı tarafından vadelendiriliyor.
Peşinatınızı Taksitlendirin:  Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'de peşinatı olmayan ya da yeterli peşinatı olmayanlar için büyük avantaj. %20'lik minimum peşinat sözleşme sırasında ödeniyor. 6-12-18 ve 24. aylarda yapılacak olan sadece dört ara ödeme ile peşinat yükü hafifletilmiş oluyor.
Sabit Taksit İmkânı: Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'de peşinat ödemesinden sonra kalan kısım 72 aya kadar sabit taksitlerle vadelendiriliyor. Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'de sözleşme yapıldıktan sonra evin sahibi, fiyatlarda meydana gelecek artışlardan etkilenmediği gibi, bugün ne taksit ödüyorsa 72 ay boyunca da aynı sabit taksiti ödüyor.
 
Mimart Yapı tarafından Bahçeşehir'de yapımına devam edilen ve 166 ailenin yaşayacağı butik bir proje olma özelliğini taşıyan Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'de, doğa ve yeşil ile iç içe yaşamayı seven ailelerin tercihi oluyor.
 
Lokasyon
Kelebekler Vadisi Bahçeşehir projesi, düzenli yapılaşması ile son yılların en gözde yerleşim yerlerinden biri olan Bahçeşehir'de yer alıyor. Kelebekler Vadisi Bahçeşehir Tem otoyolu Ispartakule gişelerine 8 dakika mesafede yer alan proje, şehrin karmaşasından uzak ancak tüm imkânlarına yakın olmak isteyenlerin yeni adresi.
 
Kelebekler Vadisi Bahçeşehir Proje Künyesi
Kelebekler Vadisi Bahçeşehir projesinde 71.491 metrekare alan sadece 166 aileye ayrıldı. Tamamı tripleks olan 82 özel villa ve sadece 4'er katlı 8 blokta yer alan toplam 84 özel dairesiyle Kelebekler Vadisi Bahçeşehir doğal bir yatay yaşam alanı.
Yatay Yaşam Konsepti
Yüksek katlı bloklardan ayrışmış yapısıyla Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'de binaların gölgesinden uzak bir yaşam sürmeniz hedeflendi. Kalabalık sitelerin aksine, özlenen komşuluk ilişkilerini bu projeyle yakalamanız mümkün.
Açık Alan
%84'ünün açık alanlardan oluşması sayesinde bu Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'de yaşayanlar nefes aldıklarını hissedebilecekler. Açık yüzme havuzları, tenis kortu, mini futbol sahası, basketbol-voleybol sahası, yürüyüş ve dinlenme alanları, fitness salonu gibi aktivite alanları Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'de yaşayanları dolu dolu bir sosyal hayata davet ederken, çocuklar da unutulmadı. Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'de çocuk oyun alanları ve çocuk yüzme havuzları gibi detaylar onların da keyifli vakit geçirebilmesi için planlandı.
Bahçe
Kelebekler Vadisi Bahçeşehir projesinde evlerin %68'inin bahçe kullanımı var ve bu nedenle bahçe hayatı oldukça yoğun. Toprağa basarak yaşamayı, yeşili ve doğayı sevenler burada vazgeçemeyecekleri bir yaşam alanı ile tanışıyorlar.
Panoramik Manzara
İki amfi tiyatronun sırt sırta vermiş şekli olarak tasarlanan benzersiz arazi yapısıyla, Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'de her evin kendine özel bir manzarası ve konumu var. Oldukça geniş bir bakış açısı elde etmenizi sağlayan bu detay ile görsel olarak tamamen özgürsünüz.
Mimari
Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'de hem daire hem de villaların iç mekânlarında konfor ve estetik bir araya getirildi. Çağdaş mimari ile oluşturulan dış cepheler ahşap çizgilerle süslenen Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'de her evde balkon mevcut. Villa ve bahçe katı daireleri ise ayrıca teras alanlarına sahip.
Güvenlik
Kelebekler Vadisi Bahçeşehir projesinde Deprem güvenliği için radye temel uygulanırken, aile güvenliğiniz için güvenlik duvarları, 24 saat kontrollü tek giriş-çıkış noktası, güvenlik personeli ve güvenlik otomasyon sistemleri gibi tüm detaylar düşünüldü.
Hem aracınızın güvenliği, hem de çocukların site içerisinde güvenle hareket etmeleri için villalara ait 2'şer adet, dairelere ait 1'er adet otopark imkânı ve misafir araçlar için ek otopark imkanı bulunmakta.


 
Kelebekler Vadisi Bahçeşehir İletişim bilgileri
Web: www.kelebeklervadisi.com.tr
Tel: 0 212 440 07 07
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz