maritbet girişmaritbet
Beykoz Vadi Konakları'nda yeni kampanya! 36 ay sıfır faiz!

Beykoz Vadi Konakları'nda yeni kampanya! 36 ay sıfır faiz!

Beykoz Vadi Konakları'nda fiyatlar 820 bin TL’den başlıyor. Beykoz Vadi Konakları'nda peşin ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor

 
Mert İnşaat'ın Beykoz Paşabahçe sırtlarında tamamladığı butik bir proje olan Beykoz Vadi Konakları projesi 8.5 dönüm arazi üzerinde 6 blok 42 daireden oluşuyor. Beykoz Vadi Konakları'nda konut tipleri 182 metrekare 3+1 ara kat, 270 metrekare 5+2 bahçe dubleksi, 275 metrekare 6+2 çatı dubleksi olarak üç farklı mimaride tasarlandı. Beykoz Vadi Konakları'nda bahçe dubleksleri 25-80 metrekarelik bahçe kullanım alanları, çatı dubleksleri ise sahip oldukları 15 metrekarelik terasları ile daire sahiplerine boğaz manzarası sunuyor.

Beykoz Vadi Konakları uygulanan bir kampanya ile yüzde 30 peşinat ile 36 aya kadar sıfır faiz yapılıyor. Beykoz Vadi Konakları'nda yüzde 40 peşinat ile de 48 aya kadar sıfır faiz imkanı ile konut satılıyor. Beykoz Vadi Konakları'nda inşaat tamamlanırken hem tapular hem de anahtar teslim ediliyor.

Beykoz Vadi Konakları'nda konut fiyatları 820 bin liradan başlıyor. Beykoz Vadi Konakları'nda peşin ödemelerde ise yüzde 7 indirim uygulanıyor. Beykoz Vadi Konakları'nda ayrıca 48 aydan 120 aya kadar yüzde 0.21 ile yüzde 0.64 arasındaki faiz oranlarından bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor.

Beykoz Vadi Konakları'nda akıllı ev sistemi alt yapısı, görüntülü interkom sistemi, yangın, duman, gaz detektörleri bulunuyor. Beykoz Vadi Konakları'nda ayrıca daireler mutfaklarda ankastre ürünler yer alıyor.
 

İletişim bilgileri
Web: www.beykozvadikonaklari.com
Tel: 0 216 425 22 93

 
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz