maritbet girişmaritbet
Beylikdüzü’nün en Konformist Residence'i! 139 bin TL’ye!

Beylikdüzü’nün en Konformist Residence'i! 139 bin TL’ye!

Bahar Işıl İnşaat 'ın İstanbul Beylikdüzü’nde inşaatına yeni başladığı Konformist Residence projesinde konut fiyatları 139 bin liradan başlıyor

Bahar Işıl İnşaat'ın, İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ettiği Konformist Residence projesine satışlar başladı. Konformist Residence Beylikdüzü, 75 metrekare ile 215 metrekare arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde normal ve dubleks dairelerden oluşuyor. 

Konformist Residence Beylikdüzü'nde 139 bin 600 liradan başlayan daire fiyatları 408 bin liraya kadar çıkıyor. Konformist Residence'da uygulanan kampanya ile firma bünyesinde yüzde 10 peşinle konut alınabiliyor. Konformist Residence Beylikdüzü'nde % 30 peşinatta % 5 indirim, % 60 peşinatta % 10 indirim ve tamamı peşin ödemelerde % 15 indirim sunuluyor.

İstanbul'un en fazla gelişen semtlerinden biri olan Beylikdüzü'nde inşa edilen Konformist Residence, merkezi konumu ve mimarisiyle Beylikdüğzü'nün yeni yaşam merkezi haline geliyor. Konformist Residence'da otopark, yüzme havuzu, spor salonu ve teras gibi donatılar da yer alıyor.

Beylikdüzü'nün kalbi olarak kabul edilen Migros alışveriş merkezinin hemen yanında yer alan Konformist Residence, çevresinde bulunan eğitim ve iş merkezleriyle her türlü imkanı barındırıyor. Konut, İşyeri ve ofis için farklı alternatifler sunan Konformist Residence, yola cepheli dükkanlar ve teraslı ofisler de yer alıyor.



Konformist Residence iletişim bilgileri
Web: http://www.konformistresidence.com/ 
Web: http://www.baharisil.com.tr/  
Tel: 0212 852 48 71
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz