maritbet girişmaritbet
Demirli Park’ta  145 bin TL! % 1 peşinatla!

Demirli Park’ta 145 bin TL! % 1 peşinatla!

Demirli Yapı’nın 294 dairelik Demirli Park Projesi’nde “Karlı Dönüşüm Projesi” sloganıyla 60 aya 0 faiz, ara ödemesiz ve kredi ile hemen tapu teslim kampanyası devam ediyor

Demirli Yapı'nın 294 dairelik Demirli Park Projesi'nde “Karlı Dönüşüm Projesi” sloganıyla 60 aya 0 faiz, ara ödemesiz ve kredi ile hemen tapu teslim kampanyası devam ediyor. Fiyatların 145 bin TL'den başladığı projede ister yüzde 1, ister yüzde 5 peşinat ödeme seçeneği sunulurken, 120 aya kadar 0,69 faiz oranıyla banka kredi kullanma imkanı sunuluyor.


Demirli Yapı tarafından Yakacık'ta hayata geçirilen Demirlipark projesi hem merkezi konumu hem de lüksü ve konforu harmayanlayan tasarımıyla, sahiplerini bekliyor
Demirli Yapı tarafından Yakacık'ta hayata geçirilen Demirli Park projesinde teslimler için geri sayım başladı.Projedeki daireler Mayıs 2011'de sahiplerine teslim edilecek.

Demirlipark'ta alanları 66 metrekareden 205 metrekareye kadar değişen 1+1, 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 1+1 ve 2+1 penthouselar da bulunuyor.

Demirlipark, 18 bin 754 metrekarelik bir alanda hayata geçiriliyor. Projenin kullanımında olan toplam taban alanı ise 28 bin 250 metrekare. Toplam inşaat alanının 49 bin 839 metrekare olduğu Demirlipark Yakacık'ta 9 blokta 294 konut bulunuyor. Projede deniz ve şehir manzaralı alternatifler mevcut.

Proje, sosyal donatıları açısından da zengin bir portföy sergiliyor. Donatılar arasında açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, masa tenisi, basketbol-voleybol-futbol sahaları, açık ve kapalı fitness alanları, sauna gibi aktivite mekanlarının yanı sıra  sauna, bay-bayan kuaförü, cafe/restaurant, toplantı ve organizasyon odası, tüm ortak alanlarda wireless internet bağlantısı, süpermarket, yürüyüş parkurları, meyve bahçeleri ve açık/kapalı otopark da yer alıyor.

 

Demirlipark Yakacık İletişim bilgileri
Web: www.demirlipark.com
Tel: 444 36 75

  • Etiketler:

Yorum Yaz