maritbet girişmaritbet
DemirliPark Yakacık'ta 120 ay yüzde 0.69 faiz

DemirliPark Yakacık'ta 120 ay yüzde 0.69 faiz

Demirli Yapı tarafından İstanbul Kartal'da inşa edilen DemirliPark Yakacık'ta dosya masrafsız, 120 ay yüzde 0.69 faiz imkanı sunuluyor

Demirli Grup şirketi Demirli Yapı tarafından istanbul Kartal'da 18 bin 754 metrekarelik alanda inşa edilen DemirliPark Yakacık projesi 9 blokta 294 daireden oluşuyor. Yüzde 80'i yeşil alan olarak tasarlanan DemirliPark'ta deniz ve şehir manzaralı daire alternatifleri yer alıyor. Büyüklüğü 66 ile 205 metrekare arasında değişen, 1 artı 1'den 5 artı 1'e kadar penthouse ve bahçe dubleksi daire tiplerinin yer aldığı 6 farklı kat planı bulunan DemirliPark Yakacık'ın inşaatına Eylül 2009'da başlandı.

Ulaşım açısından avantajlı

Satışların hızlı bir şekilde sürdüğü projede 'Dosya masrafsız, 120 ay yüzde 0.69 faiz' kampanyası ile son 30 dairenin satışının da kısa süre içerisinde tamamlanması planlanıyor. E-5 ve E-6'ya 3, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 20, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10, Kartal sahil yoluna 5 dakika mesafede yer alan proje, bu yıl hizmete girecek Kartal-Kadıköy metro hattı ve Kartal'da inşa edilen dünyanın en büyük Adalet Sarayı'na ise 3 dakika mesafede bulunuyor.


Geniş sosyal olanaklar

Demirlipark-Yakacık projesi içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzlan, çocuk havuzu, masa tenisi, basketbol, voleybol, futbol sahası, açık ve kapalı fitness alanları, içinde sauna, buhar odası, jakuzi, dinlenme odası bulunan SPA merkezi, kadm-erkek kuaförü, kafe-restoran, süpermarket, koşu-yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, kreş, ortak alanlarda wireless internet, jeneratör, açık-kapah otopark, oto kuaför ve 7 gün 24 saat güvenlik hizmeti yer alıyor.
 

Depreme uygun inşa ediliyor

Deprem yönetmeliğine göre statik projesi yapılan projede C30 sınıfı yüksek dayanımlı beton kullanılıyor. Betonarme yapıların insanlar üzerindeki manyetik alan etkilerini tamamen ortadan kaldırmak için temde kadar inen özel topraklama sisteminin uygulandığı~projede Avrupa'nın en güçlü kalite standardı olan DİN damgası taşıyan yapı ürünleri kullanılıyor.
Projede kullanılan tüm malzemeler 5 yıla kadar garanti kapsamında yer alıyor.

Demirlipark Yakacık İletişim bilgileri
Web: www.demirlipark.com
Tel: 444 36 75

  • Etiketler:

Yorum Yaz