maritbet girişmaritbet
Divan Residence'da bahar kampanyası! 900 TL taksitle!

Divan Residence'da bahar kampanyası! 900 TL taksitle!

Kuzu Grup, Halkalı’da gerçekleştirdiği Divan Residence konutları için son bahar kampanyasını başlattı. Sıfır faiz ve Kuzu Grup Finans Sistemi desteğinde başlayan kampanya, mayıs ayı sonuna kadar devam edecek

Kuzu Grup, Halkalı'da gerçekleştirdiği Divan Residence konutları için son bahar kampanyasını başlattı. Sıfır faiz ve Kuzu Grup Finans Sistemi desteğinde başlayan kampanya, mayıs ayı sonuna kadar devam edecek.

Toplam 743 konutun yer aldığı projede 60 aylık ödeme planında peşinatlar müşterinin teklifi ile şekillenirken 1+1 rezidanslar 900 TL, 2+1 kullanım tipindeki rezidanslar ise 1900 TL sabit taksit garantisiyle satışa sunuldu. Kampanya, sınırlı sayıdaki konut için geçerli olacak. 1+1 tipindeki rezidansların fiyatları 167 bin TL ile 289 bin TL arasında yer alırken 2+1kullanım tipindeki rezidansların fiyatlarının ise 283 bin TL ile 369 bin TL arasında dağılan bir seçenek yelpazesine sahip olmaları planlandı.

Fiyatlar revize edildi

Mayıs 2010 tarihinden bu yana hayatın devam ettiği projede satıştaki konutların bitmek üzere olduğunu dile getiren Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Kuzu, hemen teslim aşamasındaki konutların projedeki son fırsat olduğuna değindi.  Kampanyada sıfır faiz ve 60 aya kadar uzanan bir vade fırsatının bulunduğunu kaydeden Kuzu, ödemelerdeki peşinatın ise müşterinin teklifi ile şekillenebileceği bilgisini aktardı.  Ödeme planlarında yeni revizeler gerçekleştirdiklerini ve şartları çok uygun koşullara indirgediklerini belirten Kuzu, projenin lokasyon ve malzeme kullanımı başta olmak üzere marka konut olmanın tüm gereklerini yerine getirdiğini dile getirdi.

Bir yıldan bu yana hayat var

Konutların kullanım alanlarının 57 ile 111 metrekare arasında farklılık gösterdiği Divan Residence'ın temeli 2008 yılının Mart ayında atıldı. Mayıs 2010'dan bu yana hayatın devam ettiği proje 34 bin metrekare arsa üzerinde, 87 bin 315 metrekare inşaat olarak gerçekleştirildi. Toplam 743 daire ve 26 dükkanın yer aldığı projede konutlar beş blok halinde inşa edildi. Divan Residence'de açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness center, yürüyüş parkuru,  çocuk oyun alanları, tenis kortu ve basketbol sahası gibi sosyal e sportif alanların da yer aldığı oldukça kamsamlı bir sosyal donatı ve hizmet ağına sahip projede housekeeping,kuru temizleme ve resepsiyon hizmetleride bulunmaktadır.

Ulaşım yollarına yakın

Divan Residence E-5 ya da TEM otoyollarıyla Atatürk Havalimanı'na ve İstanbul'un her noktasına kolayca ulaşım noktasında. Sitenin hemen yanı başındaki Marmaray Durağı'ndan metro tamamlandığında Gebze'ye kadar kısa sürede gitme imkanı mevcut. 29 bin metrekare yeşil alanıyla da dikkat çeken Divan Residence'ın arkasında Marmara Üniversitesi'ne ait kampüs arazisi ve yanında İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İTKİB)'in Fuar Merkezi Tekstil Park ile komşu.

 

Divan Residence iletişim bilgileri

Web: www.divanresidence.com

E-posta: [email protected]

Tel: 0 212 444 98 00

  • Etiketler:

Yorum Yaz