maritbet girişmaritbet
Doğa Hanımeli Evleri’nde şimdi al eylülde öde!

Doğa Hanımeli Evleri’nde şimdi al eylülde öde!

Doğa Gayrimenkul, Doğa Hanımeli Evleri ile Bodrum'da ev sahibi olmak isteyenler için son 2 daireyi satışa sundu

Doğa Gayrimenkul, Doğa Hanımeli Evleri ile Bodrum'da ev sahibi olmak isteyenler için son 2 daireyi satışa sundu.

3+1 olarak evler 450 bin ve 600 bin dolar fiyatla satışa çıktı. Daireler için eylülde ödeme imkanı sunuluyor. Bodrum hava alanına 45 kilometre uzaklıktaki evler, Hebil Koyu'nda yer alıyor. Nisan 2007'de temelleri atılan evler Temmuz 2009'da sahiplerini ağırlamaya başladı. 59 daireden oluşan Doğa Hanımeli Evleri'nde, üç tip daire bulunuyor.

Projede 3+1 olarak tasarlanan 195m2 dubleks bahçe katı 600.000$ ve yine 3+1 tasarlanan 140m2 büyüklüğündeki zemin kat daire 450.000$'dan satışa çıktı. Hemen teslime hazır son 2 daire için Eylül ayında ödeme imkanı ve banka kredisi olanakları sağlanıyor.

Kendine ait, kalabalıktan uzak, özel sahili, masaj, fitness, aqua gym, yoga, aerobik, pilates ve su sporları aktiviteleri ile Doğa Hanımeli Evleri, ev sahiplerine bu yaz da Bodrum'da çok keyifli bir tatil sunuyor. Bodrum'un en güzel koylarından Hebilkoyunda yer alan Doğa Hanımeli Evleri için son 2 daire cazip ödeme koşulları ile  devam ediyor.

Bodrum hava alanına 45km, şehir merkezine ise 20km uzaklıkta bulunan evler, Bodrum'un doğal güzellikleri ile bilinen Hebil koyunda yer alıyor… Nisan 2007'de temelleri atılan Doğa Hanımeli Evleri, Temmuz 2009'da ev sahiplerini ağırlamaya başladı. Satışların hızla devam ettiği projede, son 2 daire Bodrum tutkunlarını bekliyor...

 Web: www.dogagm.com

  • Etiketler:

Yorum Yaz