maritbet girişmaritbet
Dumankaya’da 40 ay 0 faiz

Dumankaya’da 40 ay 0 faiz

Dumankaya İnşaat, Ramazan ayı süresince geçerli olacak yeni bir kampanya başlatıyor

Kampanya kapsamında 40 aya varan sabit taksit avantajı, peşinat teslimatta, peşin veya konut kredili satışlarda yüzde 12 indirim ve ev sahibi olana kadar ödeme yapmama seçeneği gibi fusatlar sunuluyor. Kampanya 31 Ağustos'a kadar sürecek.

"11 Ayın Kampanyası" adı verilen kampanya kapsamında, Dumankaya İkon, Flex Kurtköy, Modern Vadi ve Adres Panorama projelerinde geçerli olmak üzere peşin alımlarda ya da konut kredisi kullanımmda yüzde 12 indirim imkânı sağlanıyor.
Kredi masrafı olmadan Dumankaya Finansman Sistemi ile ödemesini yapacak konut sahibi adayları ise, Dumankaya İkon ve Adres Panorama'da 24 ay, Flex Kurtköy ve Modern Vadi projelerinde de 40 aya kadar sıfır faiz ile ödeme şansına sahip olacak.
Kampanya ile konut sahibi adayları, yapacakları peşinat ödemesinden sonra konut teslimine kadar ödeme yapmıyor ve teslimden sonra taksitleri kiracıları tarafından ödenebiliyor.
Esnek ödeme seçenekleri de sunan yeni kampanyada daire sahibi adaylar peşinat ödemesini daire teslimine erteleyerek, hemen daire taksitlerini ödemeye başlayabilecekler.

http://www.dumankaya.com/

  • Etiketler:

Yorum Yaz