maritbet girişmaritbet
Dumankaya'dan 40 aya sıfır faiz

Dumankaya'dan 40 aya sıfır faiz

Dumankaya bu dönemde tüketicilere "8 Altın Fırsat" kampanyası sunuyor. Bu kampanya Dumankaya Modern, Dumankaya Ikon, Dumankaya Flex Kurtköy, Dumankaya Dizayn ve Adres Lobi Projeleri'ni kapsıyor

 Gerek yeni projelere olan talep, gerekse inşaat maliyetlerindeki artışla beraber konut fiyatlarında da artışlar olacağını, 2011'in ilk yansına kadarki olan dönemi konut alımı açsından daha avantajlı gördüğünü söyleyen Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya bu dönemde tüketicilere "8 Altın Fırsat" kampanyasını sunduklarını açıkladı.

Bu kampanyanın Dumankaya Modern, Dumankaya Ikon, Dumankaya Flex Kurtköy, Dumankaya Dizayn ve Adres Lobi Projeleri'ni kapsadığını kaydeden Dumankaya, "Böylece tüketicilere peşin alımlarda yüzde 10 indirim, 40 aya kadar 0 faiz ve ya mevcut evlerini takas ederek veya taksitlerini erteleme gibi toplam da 8 avantajlı seçenekle ev sahibi olma fırsatı veriyoruz" dedi.


2010'da yüzde 30 büyüdüklerini, 2011 için yılsonunda yüzde 25 büyüme öngördüklerini belirten Dumankaya, yıl içinde 5 bin konut ile 1.3 milyar TL'lik yatırım gerçekleştireceklerini, "Gizli bahçe" projesi kapsamında Mayıs ayı itibanyla 2 yeni konut projesini hayata geçireceklerini ifade etti. Dumankaya, Haziran ayında Esenyurt'ta, Ekim ayında ise Maltepe ve Halkalı'da başlayacağı projelerin lansmanını gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Dumankaya İnşaat iletişim bilgileri

Web: www.dumankaya.com.tr

Tel: 0216 444 7 222

  • Etiketler:

Yorum Yaz