maritbet girişmaritbet
Dumankaya İnşaat’tan ‘Verimli ödeme Planı'yla 30 aya sıfır faiz!

Dumankaya İnşaat’tan ‘Verimli ödeme Planı'yla 30 aya sıfır faiz!

Dumankaya İnşaat, bu yıl lanse ettiği son projesi olan Dumankaya Flex Kurtköy'de, Göztepe'deki Dumankaya İkon'da ve Bahçeşehir'deki Dumankaya Modern projelerinde verimli ödeme planı uyguluyor

Dumankaya İnşaat, bu yıl lanse ettiği son projesi olan Dumankaya Flex Kurtköy'de sıfır peşinat ile 120 aya kadar 0.81 faiz oranı ile ödeme imkanı sunuyor. Şirket ayrıca ‘Verimli Ödeme Planı' kapsamında 40 aya kadar sıfır faiz uyguluyor.

5 blokta toplam 376 adet home office'ten oluşacak Dumankaya Flex kurtköy'de, 40-66 metrekare arası stüdyo, 60-86 metrekare arası 1+1 ve 90-154 metrekare arası 2+ 1 home officeler 84 bin TL ile 393 bin lira arasında fiyatlardan satılacak. Dumankaya İnşaat, projeyi 2013 Ağustos'ta tamamlayacak. Projedeki home office sahipleri Pusula Business ile 7/24 sekretarya destekli concierge hizmetinden, firmalara özel Türkçe ve İngilizce call center hizmetinden, indirimli araç kiralama ve havaalanı transferlerinden faydalanabilecek.

Dumankaya inşaat'ın Göztepe'deki projesi Dumankaya İkon'da ve Bahçeşehir'deki Dumankaya Modern projelerinde de aynı ödeme planı geçerli olurken, bu projelerde "Verimli Ödeme Planı" kapsamında 40 aya kadar sıfır faiz imkanı sunuluyor.

Dumankaya Flex Kurtköy iletişim bilgileri

Web: www.dumankaya.com.tr

Tel: 0216 444 7 222

  • Etiketler:

Yorum Yaz