maritbet girişmaritbet
Dumankaya Kurtköy Flex’te taksiti 6 ay erteleyin!

Dumankaya Kurtköy Flex’te taksiti 6 ay erteleyin!

Dumankaya'nın Kurtköy'de satışa çıkardığı Dumankaya Flex projesinde 0 faiz oranlarından yüzde 5'lik özel indirimlere birçok avantaj birarada yer alıyor. Kampanyada kredi taksitlerinin ödemesi 6 ay sonra başlıyor

Dumankaya lnşaafın Kurtköy'ün tam merkezinde yer alan ve bölgedeki ticari hareketlilik göz önüne alınarak home-office konseptinde geliştirdiği Dumankaya Kurtköy Fle^te 5 ayn blokta toplam 376 adet home office'in sabşlan sürdürülüyor. Sıfır faiz oranlarından yüzde 5'lik özel indirimlere, 6 ay taksit ertelemeden esnek ödeme tablosuna kadar birçok özel avantajın bir arada yer aldığı projede fiyatlar stüdyo dairelerde 85 bin-148 bin TL, 1+1'lerde 131 bin-188 bin TL, 2+1187 bin-397 bin TL arasında değişiyor. Kampanya dâhilinde, peşin ya da konut kredisi kullanımında yüzde 5 indirim imkanlarının yanı sıra konut kredisi kullanan tüketiciler peşinat ödemeden Dumankaya Fle/te home-office sahibi olabiliyor. Kampanyada aynca, Dumankaya finansman sistemi ile ödemesi 40 aya kadar kredi masrafı olmadan sıfır faiz avantajlan bulunuyor.
 

Evini kiraya ver, taksitini yapılandır

 Kredi taksitlerinin ödemesinin 6 ay sonra başladığı kampanyanın yanı sıra avantajlı ve esnek ödeme planlan ile tüketiciler, diledikleri zaman ara ödemeler yaparak ödemelerini gelirlerine uygun hale getirebiliyor. Sık ödeyerek daha az faiz ödeme kolaylıklarının olduğu kampanyada, kredi ödemelerine düşük taksitlerle başlayanlar proje tamamlandığında evlerini kiraya vererek yeni taksit tutarlarını kendileri belirleyebiliyor. Kapalı devre iletişim platformu ile hava durumundan trafiğe, site içi duyurulardan Dumankaya haberlerine kadar her türlü konuda bilgi edinilebilen projede "Pusula Business" hizmetleriyle birlikte home office sahipleri 7/24 sekreterya destekli concierge lıizmetinden firmalara özel Türkçe ve İngilizce 7/24 cali center hizmetine, özel hobi organizasyonlarından, davet ve toplantı organizasyonlarına, her türlü teslimat ve kurye hizmetlerinden hatırlatma servislerine indirimli araç kiralama ve havaalanı transferlerine kadar sayısız hizmetten faydalanabiliyor.

Çatıda yüzme havuzu var
Çatıdaki yüzme havuzu, flexible ro of ve execuiive lounge gibi özel birçok alanın bulunduğu Dumankaya Flex'te, lobi hizmetleri, fitness solonu, çocuk oyun alanı, alışveriş birimleri, kademeli yansıma havuzlan, teras bahçeleri, yü rüyüş ve koşu parkurlan, açık ve kapalı otopark ile 24 saat güvenlik hizmetleri projenin diğer önemli sosyal donatı alanlarını oluşturuyor.

Kurtköy'ün kalbinde yükseliyor


DUMANKAYA Kurtköy Flex'de ısı ve ses yalıtımıyla daha az maliyet, daha az karbon salınımı, yeşil çatı uygulamasıyla yağmur suyundan yararlanma, atık sisteminin yükünü hafifletme, bölge florasından oluşturulan yeşil katmanlarla oksijen üretimi ve sera etkisi oluşturan yansımaları en aza indirgeme gibi birçok konuda çevreye daha duyarlı bir yaşam alanı hedefleniyor. Kurtköy'ün kalbinde yükselen Flex'in çevresinde pek çok önemli tesis, ticari merkez ve ulaşım noktası bulunuyor.

 

Dumankaya Flex Kurtköy iletişim bilgileri

Web: www.dumankaya.com.tr

Tel: 0216 444 7 222

  • Etiketler:

Yorum Yaz