maritbet girişmaritbet
Dumankaya projelerinde altın gibi 8 fırsat kaçmaz!

Dumankaya projelerinde altın gibi 8 fırsat kaçmaz!

Dumankaya'nın 8 Altın Fırsat kampanyası ile sıfır faiz oranlarından yüzde 5'lik özel indirimlere, 6 ay taksit ertelemeden esnek ödeme tablosuna kadar birçok özel avantaj bir arada yer alıyor

Dumankaya'nın 8 Altın Fırsat kampanyası ile sıfır faiz oranlarından yüzde 5'lik özel indirimlere, 6 ay taksit ertelemeden esnek ödeme tablosuna kadar birçok özel avantaj bir arada yer alıyor.

Kampanya Dumankaya Modern, İkon, Dumankaya Flex Kurtköy, Dumankaya Dizayn ve Adres Lobi projelerini kapsıyor. 8 Altın Fırsat kampanyası dâhilinde, peşin ya da konut kredisi kullanımında yüzde 5 indirim imkanlarının yanı sıra konut kredisi kullanan tüketiciler peşinat ödemeden ev sahibi olabiliyor.

Kampanyada ayrıca, Dumankaya Finansman Sistemi ile 30 ya da 40 aya kadar kredi masrafı olmadan sıfır faiz avantajları bulunuyor. Kredi taksitlerinin ödemesinin 6 ay sonra başladığı kampanyada, DD Mortgage ile yapılan işbirliği sayesinde evini satıp yeni ev alacaklara yönelik Süper Takas hizmeti sunuluyor. Dumankaya'dan konut almak isteyenler, DD Mortgage'a gelerek mevcut evlerini değerlendirip Dumankaya projelerinden diledikleri konuta sahip olabiliyorlar.

Dumankaya İnşaat iletişim bilgileri

Web: www.dumankaya.com.tr

Tel: 0216 444 7 222

  • Etiketler:

Yorum Yaz