maritbet girişmaritbet
Eroğlu Yapı’dan yaz kampanyası

Eroğlu Yapı’dan yaz kampanyası

İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2’de başlayan “24 ay sıfır faizli yaz kampanyası” 30 Ağustos’a kadar devam edecek

Eroğlu Yapı'nın Küçükçekmece Halkalı'da inşa ettiği İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2 projelerinde yaz kampanyası başladı. 30 Ağustos 2011 tarihine kadar geçerli olacak kampanyada, 6 ay içinde tamamlanabilen peşinat ödemesi ve Türk Lirasına vade farksız sabit taksit imkanı ile daire sahibi olmak mümkün.

Yüzde 5 peşinat ile başlanabilen ödeme takviminde, 3 ay sonra yüzde 10, 6 ay sonra yüzde 15 oranında yapılan ara ödemelerle peşinat tamamlanabiliyor. Kalan bakiye ise vade farksız “sıfır faiz” ile 24 ay taksitle ödenebiliyor.

Eroğlu Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer, “İstanbul Lounge'u güvenilen bir konut markası konumuna getirdik. Satış ofisimizde gördüğümüz ilgi ve satış rakamlarımız, bu güvenin bir göstergesi niteliğinde. Yatay süreklilik konseptine sahip, gökyüzüyle barışık, elit İstanbul Lounge markası güvencesinde, en uygun koşullarla ev sahibi olma imkanını sunmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Eroğlu Yapı, İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge-2 dairelerinde gizli veya ekstra masraf da uygulamıyor. Sunduğu tüm projeler için geçerli “herşey dahil fiyatlar”; KDV, tapu masrafları, alt yapı bedelleri, abonmanlık, sayaç, cins tashihi harcı ve iskan harç bedellerini kapsıyor. Ayrıca konut kredisinde dosya masrafı ve banka komisyonu da alınmıyor.

İstanbul Lounge Halkalı iletişim bilgileri

Web: www.erogluyapi.com.tr

E-posta: [email protected]

Tel: 444 37 97 

  • Etiketler:

Yorum Yaz