maritbet girişmaritbet
Fenerbahçeliler Evora Samandıra’ya hüccum etti

Fenerbahçeliler Evora Samandıra’ya hüccum etti

İnşaat sektörünün güçlü firması Teknik Yapı'nın Samandıra'da başlattığı yeni projesi Evora’ya, Fenerbahçeli taraftarlar hücum etti. Evlerin çoğu satıldı

Kaynak: Levent ÇEZİK / Takvim

Teknik Yapı'nın Evora projesine Fenerbahçeli taraftarların yoğun ilgi göstermesi, projenin kısa sürede büyük ilgi görmesine neden oldu. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Fenerbahçe camiasından önceden talep geleceğini tahmin ettiklerini belirterek, "Fanatik Fenerbahçeli bir taraftar, Evora projesine giderek antrenman sahasını en iyi gören daireyi satın almak istedi. Dairenin özelliklerini bile sormayan bu taraftar 1+1 daire sahibi olurken, daire bedelinin yüzde 25'ini de kredi kartıyla ödedi." dedi. Durbakayım, Fenerbahçeli futbolcuların da projeyle ilgilendiğini söyledi.

YÜZDE 1 PEŞİNAT, SIFIR FAİZ

"Yüzde 1 peşinat ve sıfır faiz imkanları sunarak satışa sunulan Evora projesinde 505 liralık taksitler gibi aidatlar da minimum seviyede olacak." diye konuşan Nazmi Durbakayım, şunları söyledi: "İnsanlar artık konut alırken sadece fiyata, taksitlere, faiz oranlarına bakmıyor. Bu kapsamda Teknik Yapı olarak biz sağladığımız avantajlı sahip olma seçeneğinin yanı sıra, kullanım maliyetini de minimuma çekecek yapılanmayı ve koşulları sağlıyoruz. Aktif Yaşam ve Teknik Güvenlik, Teknik Yapı Holding sinerjisinden aldığı gücü, Evora'da oturacak olanların aidatlarının minimum seviyesinde olması için harcayacak."

GENÇ ÇİFTLER YOĞUNLUKTA

Evora'nın ilk kez bir fuarda tanıtılan ve satışa sunulan proje olduğunu hatırlatan Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım ise, gerçekleşen satışlarda genç çiftlerin yoğun ilgisi olduğunu açıkladı. Durbakayım, "Gelen müşteriler, şehir karmaşasından kaçmak için Evora'yı tercih ettiklerini söylediler. Özellikle gençlerin doğa tutkusu alımlarda ön plana çıktı. Yatırım amaçlı alanların sayısı diğer projelerimize göre Evora'da biraz daha düşük"

30 AYDA TAMAMLANACAK

Yaklaşık 30 ayda tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanan Evora projesi 4 bloktan oluşturuyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklindeki dört ayrı tip ve 12 farklı içyapıdan oluşan toplam 432 dairenin dağılımında denge unsurları gözetildi.

Daire tiplerinin tümü, dört farklı cepheye bakacak şekilde dağılım gösteriyor. Projede yer alan ve büyüklüğü 54,50 m² ile 60,75 m² arasında değişen 218 adet 1+1 tipi daireler, projedeki toplam dairelerin yüzde 50,2'sini oluşturuyor. Projedeki stüdyo daireler 35-46 m², 2+1 tipi 92-95 m² ve 3+1 dairenin büyüklüğü de 120-147 arasında değişiyor.

Peşinat 777 TL fiyat 77.700 TL

Teknik Yapı imzalı daire sahibi olmak isteyenler için Evora'da özel ödeme planı ve ödeme şartları da hazırlandı. Evora'da satışa sunulacak stüdyo daireler 77.700 TL, 1+1 tipi daireler 120.200 TL, 2+1 tipi daireler 193.900 TL ve 3+1 tipi daireler 244.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Yüzde 1 peşinat ve 120 ay vade seçeneği sunulan Evora'da, değişen peşinat tutarına göre 48 aya kadar sıfır faiz seçeneği de sunuluyor. Anlaşmalı bankalardan kredi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler, 777 TL'den başlayan peşinatları kredi kartıyla bile ödeyebilecek. Her dairede Vitra veya muadili bir marka seramik, Artema veya muadili bir marka armatürler, Siemens veya muadili marka ocak, fırın, bulaşık makinesi ve davlumbaz ile Franke veya muadili marka eviye kullanılacak.

YERLİ FUTBOLCULAR AĞIRLIKTA

Nazmi Durbakayım, Fenerbahçe camiasından talep geleceğini tahmin ettiklerini belirterek, projeye beyaz yakalı ve mavi yakalı kesimden ilgi geldiğini ifade etti. Durbakayım, projenin konumu nedeniyle Fenerbahçeli taraftarlardan da ilgi gördüklerini anlattı. Fenerbahçeli futbolcuların da projeyle ilgilendiğini kaydeden Durbakayım, "Şu anda Fenerbahçeli futbolcularla da görüşme halindeyiz. Toplu bir talepleri oldu. Daha çok Türk futbolcuların ilgisi var" diye konuştu.

CAZİBE NOKTALARI

7/24 güvenlik hizmeti, Yüzde 85'e varan yeşil alan, Spor sonrası dinlenme ve temiz havanın tadını çıkarmak için gölet kenarında yer alan 1.630 metrekarelik kafeterya, 475 araçlık kapalı otopark, Sosyal ve sportif tesisler, E-6'dan Sabiha Gökçen Havalimanı, Kartal Limanı ve boğaz köprülerine yakınlık.

Evora Samandıra iletişim bilgileri

Web: http://www.teknikyapi.com/

E-posta: [email protected]

Tel: 0216 444 10 08

  • Etiketler:

Yorum Yaz