maritbet girişmaritbet
Innovia 2’den daire alan, eve girince ödüyor

Innovia 2’den daire alan, eve girince ödüyor

Yeşil İnşaat tarafından düzenlenen kampanyada; Innovia’dan 60 aya kadar sıfır faizle daire alanlar ödemeye eve girdikten sonra başlıyor

 

 

 



14 bin konutluk 5 etaptan oluşan Innovia'nın 1073 daireden oluşan ilk etabında hayat başladı. 3116 daireden oluşan 2'nci etabının büyük bir bölümünün satışı gerçekleştirilirken 3. etabı da 3 bin 350 kişiyi daha hayallerine kavuşturacak.

Yeşil İnşaat, Esenyurt'ta inşa ettiği Innovia 2'ye özel bir kampanya başlattı. “Innovia 2'den evinizi seçin, taksitlerinizi evinize taşınınca ödemeye başlayın” diyen kampanyada, 60 ay ‘0' faiz imkânı verilirken, banka kredisine de ihtiyaç olmayacağı belirtildi. Şu anda satışta olan konutlar Haziran 2011'de teslim edilecek. Yeşil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, Türkiye'de emlak sektörünün bugüne kadar hep yüksek gelir gruplarına yönelik projeler geliştirdiğini ifade ederek, Yeşil İnşaat'ın orta gelir grubuna hitap eden konforlu evler yaptığını söyledi.

Yeşil, “Türkiye'de nüfusun büyüklüğü, yüksek standartlı konut sahibi olma arzusu gibi birçok nedenden ötürü emlak piyasasında büyük bir potansiyel mevcut; fakat bugüne kadarki inşaat şirketleri hep fiyat ve ödeme şartları açısından bakıldığında Türkiye'nin sadece yüzde 20'sini temsil eden bir gruba yönelik projeler ürettiler. Biz Türkiye'nin yüzde 80'inin talebini karşılayabilecek ve yüzde 20'sinin sahip olabileceği kalite ve standartlarda projeler ürettik. Yani A sınıfı kaliteyi C sınıfının dahi sahip olabileceği imkânlar dahilinde satışa sunduk” dedi.

9 bin kişi Innovia'yı ziyaret etti
Innovia'ya ilginin büyük olduğunu belirten Engin Yeşil, şunları kaydetti: “1'nci ve 2'nci Etabı gerek özellikleri gerekse ödeme avantajlarıyla yoğun ilgi gördü. 3'üncü Etap'ta da aynı şekilde bir strateji izleyerek avantajlı ödeme seçenekleri sunduk. Sonuç; kampanyanın ilk 3 gününde 9000 kişi satış ofisimizi ziyaret etti. Bu ilgi web sitemizin bile kilitlenmesine neden oldu. Bu yoğun talebin önümüzdeki günlerde artarak devam edeceğini düşünüyoruz.”

 

İnnovia iletişim bilgileri
Web: www.innovia.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 414 08 00

  • Etiketler:

Yorum Yaz