maritbet girişmaritbet
Innovia’da büyük kampanya! Innovia 3’te peşinatın üçte biri hediye!

Innovia’da büyük kampanya! Innovia 3’te peşinatın üçte biri hediye!

Beylikdüzü’nde Innovia 3 projesine başlayan Yeşil İnşaat, ‘peşinatın üçte biri Yeşil’den kampanyası başlattı. Yeşil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil 4 bin 200 liraya varan indirim kampanyasıyla projenin yüzde 70’inin satıldığını söyledi


Kaynak: Selma Şenol / Bugün

 
Beylikdüzü'ndeki toplam 3 bin 350 dairelik Innovia 3 projesine başlayan Yeşil İnşaat, yeni kampanyası ile peşinatın üçte birini hediye ediyor. Konutların yüzde 70'inin kısa zamanda tükenmesini sağlayan kampanya kapsamında Innovia'dan daire alanlara 4 bin 200 TL'ye varan hediye çeki veriyor. Bu çekler, istenirse bir tanıdığa verilerek Innovia'dan ev alımında kullanılabiliyor. Böylece peşinatın neredeyse üçte biri şirketin hediyesi oluyor.
 
40 bin kişinin yaşayacağı proje 14 bin konutluk beş etap olarak planlandı. Türkiye'de ilk kez özellikle orta gelir grubunun çok cazip fiyatlarla ve yüksek standartlarda ev sahibi olmasına fırsat veren Innovia'nın bin 73 daireden oluşan 1. etabında yaşam başladı. 3 bin 116 daireden oluşan 2. etabın tümü satıldı. 3 bin 350 kişiyi ev sahibi yapacak 3. Etapta satışlar sürüyor. 3 bin konutluk 4 etap ise eylül ayında satışa çıkacak.
 
510 TL'LİK TAKSİTLER
3. Etapta 1+0 konutlar 44 bin TL'ye, 3+1'ler ise 118 bin TL'ye satılıyor. 1+0 konutların 40 ay vadeli fiyatı 51 bin TL olarak belirlenirken, aylık taksitleri 510 TL'den başlıyor.. Projenin vadeli ödeme şartları ise 1+0 ve 1+1 dairelere sıfır faizle; yüzde 30 peşin, bir yıl sonra yüzde 10, teslimde yüzde 20 ödeyerek 40 aylık eşit taksitlerde ödemek mümkün.  Her gelir grubundan insanların ev alabileceği şekilde fiyatlandırılan Innovai'da tüm sosyal donatılar bulunuyor.  Yeşil İnşaat'ın patronu Engin Yeşil, Innovia'da konutların uygun ödeme koşullarıyla satışa çıktığını belirterek, asla ev alamam diyen binlerce kişiyi ev sahibi yaptıklarını söyledi.
 
BÖLGE PRİM YAPACAK
Beylikdüzü bölgesinin İstanbul'un en hızlı büyüyen yerleşim alanlarından biri olduğunu da vurgulayan Yeşil “Şehrin en sık yerleşimli bölgesi ve yükselen değeri olarak öne çıkıyor. İstanbul, mevcut ulaşım yatırımları bittiğinde Innovia'da ev sahibi olanlar 20 dakika gibi kısa bir sürede şehir merkezine gidebilecekler. Bu nedenle de bölgede ev fiyatlarının artması kaçınılmaz olacak ve Innovia'dan ev sahibi olanlar doğru bir yatırım yapmış olacaklar” diye konuştu.


İletişim bilgileri
Web: www.yesilinsaat.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel:0212 414 08 00
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz