maritbet girişmaritbet
İnnovia'dan 4 yıl banka kredisiz sıfır faiz uygulaması!

İnnovia'dan 4 yıl banka kredisiz sıfır faiz uygulaması!

Yeşil GYO tarafından yapılan Innovia özel sektör eliyle gerçekleştirilmiş en fazla konut sayısını barındırıyor.

Innovia, Türkiye'nin 'en'lerinden biri. Çünkü, proje, bugüne kadar özel sektör eliyle gerçekleştirilmiş en fazla konut sayısını barındırıyor. 14 bin konutluk proje, İstanbul Beylikdüzü'nde Yeşil GYO tarafından hayata geçiriliyor. Diğer yandan, markalı konut piyasasında bu kadar büyük ölçekli bir projenin çok da fazla zorlanmadan satışlarını sürdürmesi büyük bir başarı olarak nitelendirilebilir. Şimdiye kadar 4 fazı da satışa çıkarılan Innovia'nın son etabı olan Innovia 4'te 19 blok toplam 4 bin 750 konut bulunuyor. Aslında tek başına bu rakam bile, projenin büyüklüğünü anlatmaya yetiyor.

BİNALARIN YARISI YER ALTINDA

Innovia projesinin konut sayısının büyüklüğünün anlamlı hale gelmesi ise satışlarda yaşanan başarıda gizli. Eğer projede satışlar kesilseydi yeni etapların görücüye çıkması da gecikebilirdi. Fakat Yeşil GYO, burada da büyük bir iş başardı ve özellikle düzenlediği cazip kampanyalarla projede istikrarlı bir satış grafiği yakaladı. Innovia'nın bulunduğu
bölgeye de büyük bir değer kattığını söyleyebiliriz. Bu arada yoğunluğu kadar, kullanılan teknoloji de projenin bir başka artı değeri. Tüm binaların altlarında iki veya üç kat otopark ve temel altında 30 metrekarelik kazık
sistemleri bulunuyor. 28 katlı bir binanın 84 metre yüksekliği olduğu düşünülürse, 10 metre otopark katları ve 30 metrelik temel altı kazık sistemi ile her binanın yaklaşık yarısının toprak altında olduğunu söylemek mümkün. Temel altında, her blokta 144 adet 30 metre uzunluğunda kazık bulunuyor. Her binada kazık sisteminin toplam uzunluğu ise, 4.3 kilometreden fazla.

KÜNYE
Projenin adı: Innovia
Yapımcı firma: Yeşil GYO
Mimar: Karagenç Mimarlık / Soner Karagenç
Projenin yeri: Esenyurt-Beylikdüzü
İnşaat alanı: 375.000 metrekare
Satılabilir alan: 1.200.000 metrekare
Blok sayısı: Toplam 54 blok
İnşaata başlama tarihi: 2007
Teslim tarihi: Aralık 2013
Toplam konut sayısı: 14.000 (ticari alanlarla birlikte)
Projenin mimarı: Karagenç mimarlık / Soner Karagenç
Projede yaşayacak kişi sayısı: Yaklaşık 50 bin kişi
Ticari alanlar: 4 etabın toplamında 100 bin metrekare
Sosyal ve sportif tesisler: Spa & fitness, açık ve kapalı yüzme havuzları, kapalı spor
salonu, oyun parkları, yürüyüş parkurları, parti evi, sanat atölyesi

ETAP ETAP DÖRT ETAPTAN OLUŞUYOR

Innovia 1: 19 katlı toplam 7 blokta 1.073 konut bulunuyor. Proje teslim edildi. Metrekare aralıkları ise 85 metrekareden başlıyor ve 170 metrekareye kadar çıkıyor. 1.5 yıldır yaşam devam ediyor.

Innovia 2: 18 blokta 3 bin 682 konut bulunuyor. Dairelerde metrekare aralıkları 63'ten başlıyor 128'e kadar yükseliyor. Haziran 2011 itibariyle teslim edilmeye başlandı.

Innovia 3: Toplam 10 blokta 3 bin 452 konut bulunuyor. 33-129 metrekare aralığındaki konutlar Haziran 2012 itibariyle teslim edilmeye başlanacak.

Innovia 4: 19 blokta toplam 4 bin 750 konut bulunuyor. 49-136 metrekare aralığındaki konutlar Aralık 2013'te teslim edilecek.

2 SORU 2 CEVAP YÜZDE 110 PRİM YAPTI,

Yeşil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil

- Böyle bir proje yapmak zor oluyor mu?
Engin Yeşil: Elbette projenizin büyüklüğüyle birlikte işiniz daha da artıyor, sorumluluklarınız fazlalaşıyor. Zorlukları olduğu gibi keyifli yanları da oldukça fazla. En önemlisi özel sektörde yapılan en büyük projeye sahip olmanın verdiği bir sorumluluk var. Ama bizden daire sahibi olanların güvenini kazanmak ve memnuniyetini görmek en önemli başarı kriterimiz. İstanbul'a Innovia gibi standartları yükselten, marka haline gelmiş, örnek teşkil eden bir proje kazandırdık.
İstanbul'un yükselen değeri Esenyurt-Beylikdüzü bölgesinde farklı, ayrıcalıklara sahip ve seçkin bir yaşam merkezi olarak dikkat çeken Innovia'da ev sahibi olanların memnuniyeti bizler için en büyük ve en önemli başarı göstergesidir. Biz Innovia için yola çıktığımız günden bugüne hiç durmadık. Hep daha iyi, daha güzel olması için çalıştık, daima kendimizi geliştirdik. Innovia projesinde inşaat kalitesinden, kullanılan malzemelere, sosyal olanaklardan, teknolojik alt yapısına kadar A'dan Z'ye her ayrıntıyı mükemmel olacak şekilde tasarladık.

- Tüketiciler projenizi nasıl değerlendiriyor?

Engin Yeşil: Innovia projesi satışa sunulduğu ilk günden itibaren çok büyük bir ilgi gördü. Tüm etaplarımızda satışa çıktığımız andan itibaren kısa sürede hızlı bir satış grafiği yakaladık. Haziran ayında, yani bir ay önce satışa sunduğumuz Innovia 4. etabın yüzde 20'sini bir ay gibi kısa sürede sattık. Innovia'dan ev sahibi olanlar yatırım amaçlı
ikinci evlerini de aldılar. Innovia 1. etaptan daire alanlar bugün ciddi bir kazanç elde etti. Proje yüzde110 prim yaptı. Diğer etaplarında aynı başarıyı elde edeceğini açıkça görebiliyoruz.

FİYATLAR YAZIN ALIP KIŞIN ÖDEMEK

Şu anda son etap olan Innovia 4'ün satışlarının sürdüğü projede fiyatlar 84 bin TL ve 232 bin TL arasında değişiyor. Yeni yaz kampanyasının da başlatıldığı projede taksitler aralık ayında ödenmeye başlıyor. Banka kredisiz ve dört yıl boyunca sıfır faiz imkânı ise kampanyanın diğer unsurları.

YENİLİK HERKES BİRBİRİNDEN HABERDAR

'innoviaonline' sistemi, projenin bir diğer artısı. Sistemle site sakinleri site içindeki komşuları ile anında iletişim kurabiliyor. Innoviaonline ile ev sahipleri yeniliklerden anında haberdar olup aynı zamanda bu sistemle kreş ve oyun alanlarındaki çocuklarını da izliyorlar. Ayrıca Innovia'da site sakinleri kendileri için özel olarak oluşturulan web
sitesi sayesinde birçok olanaktan faydalanıyorlar. Projede kapalı ve açık spor alanları, tenis, basketbol ve voleybol sahaları, mini futbol, yürüme, koşu ve bisiklet yolları, aerobik, pilates, step gibi farklı spor etkinlikleri için ayrılan çok amaçlı salonlar, aletli spor salonu, bilardo ve bowling salonları ile tüm spor olanakları Innovia sakinleri için hazırlandı.

 

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz