maritbet girişmaritbet
İstanbul Lounge Halkalı’da 114 bin 700 TL’ye!

İstanbul Lounge Halkalı’da 114 bin 700 TL’ye!

Eroğlu Yapı tarafından Halkalı’da inşa edilen İstanbul Lounge projesinde konut fiyatları 114 bin 700 liradan başlıyor. İstanbul Lounge'da konutlar yüzde 5 peşinat ve 120 aya kadar vade seçenekleriyle satılıyor. İşte ayrıntılar...

 

 

Eroğlu Yapı'nın Halkalı'da inşa ettiği İstanbul Lounge 770 konuttan oluşacak. 56 ile 204 metrekare arasında 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerinin yer alacağı İstanbul Lounge'da 64 ile 200 metrekarelik dairelerin satışı sürüyor. İstanbul Lounge'da daire fiyatları 114 bin 700 lira ile 458 bin 600 lira arasında değişiyor.

İstanbul Lounge'da konutlara yüzde 5 peşinat ve 120 aya kadar vade seçenekleri ile sahip olunabiliyor. İstanbul Lounge'da %5 peşinat ile 120 ay vadeye kadar konut kredisi kullanılırken, faiz oranları yüzde 0.76'dan başlıyor.  İstanbul lounge'de inşaat 24 ayda tamamlanarak konutlar Ekim 2012'de teslim edilecek.

Küçükçekmece Gölü'nün hemen yanı başında konumlanan projenin sakinlerine, özel ve ortak kullanıma açık teraslarda kesintisiz bir panorama sunuluyor. Ortak kullanımın ve özelleşmenin bir arada bulunacağı teraslar, yüksek konum ve kurgularıyla kendi içlerinde birer yaşam merkezi görevi görecek. Zeminle sınırlı kalmayıp, yapıların ara ve çatı katlarında uygulanan peyzaj sayesinde ortak kullanım alanları yapı içlerine taşınırken, aynı zamanda suyun ve ağaçların doğal iklimlendirme etkisinden de yararlanılacak. 

Toplam 68 bin metrekarelik arazinin tam ortasında 50 bin metrekareye yayılan, eşine rastlanmayan genişlikte ve güzellikte yeşil alan bulunan projede; ayrıca bisiklet ve yürüyüş parkurları, açık/kapalı yüzme havuzları, farklı yaş gruplarına yönelik özel oyun alanları, futbol ve basketbol sahaları ile tenis kortu yer alıyor. Yeşille bütünleştirilmiş olarak sunulan sosyal imkânların yanı sıra site sakinleri, fitness ve aerobik salonu, sauna, buhar odası, güzellik ve kuaför salonu imkânlarıyla keyifli bir hayat yaşarken; kapalı otopark, 7/24 güvenlik, ankastre eşyalarına kadar full dekorasyon ile kaliteli bir yaşam standardı da yakalayabilecek.

Dev satranç ve tırmanma halatları, korsan gemisi, su kaydırağı, mini-golf, kay-kay alanı, kapalı ve açık çocuk havuzu, kapalı çocuk kulübü ve anfitiyatro ile çocuklar da İstanbul Lounge'un keyfini en az büyükler kadar sürebilecek.

 

İstanbul lounge iletişim bilgileri

Web: www.erogluyapi.com.tr

E-posta:  [email protected]

Tel: 444 37 97 

  • Etiketler:

Yorum Yaz