maritbet girişmaritbet
Kampanyalar yağmur oldu yağdı

Kampanyalar yağmur oldu yağdı

Konut projeleri ilkbahar sonlarında başlayan kampanya atağı tüm hızıyla sürüyor. Yüzde 19’u bulan indirimler, 1.000 liralık peşinatlar ve firmaların kendi finans sistemleri tatilden dönüşte ev sahibi olmaya teşvik ediyor

Konut almak isteyenler bu yaz gerçekten de birbirinden cazip kampanyalarla karşı karşıya. Hem yaz rehaveti hem de durgun fiyatlar alıcılar ve yatırımcılar için fırsatlar sunuyor.Firmaların yazın geleneksel sezon durgunluğunu aşmak ve konut satışlarını her mevsime yaymak için düzenlediği bu kampanyalar eylül ayına kadar hız kesmeden devam edecek gibi görünüyor. Peşin ödeme indiriminden 120 ay sıfır faiz uygulamasına, 1000 lira peşinattan, ayda 582 lira taksitlere kadar çok çeşitlik kampanyalar uygulanıyor.

 HERŞEY DAHİLİN KAPSAMI GENİŞLEDİ

Eroğlu Yapı'nın Küçükçekmece Halkalı'da inşa ettiği İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2 projelerinde yaz kampanyası başladı. 30 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak kampanyada, 6 ay içinde tamamlanabilen peşinat ödemesi ve Türk Lirası'na vade farksız sabit taksit imkânıyla daire sahibi olmak mümkün. Yüzde 5 peşinat ile başlanabilen ödeme takviminde, 3 ay sonra yüzde 10, 6 ay sonra yüzde 15 oranında yapılan ara ödemelerle peşinat tamamlanabiliyor. Kalan bakiye ise vade farksız sıfır faiz ile 24 ay taksitle ödenebiliyor.

Her iki projenin en önemli özelliklerden biri 133 bin ile 627 bin 900 lira aralığında olan fiyatlara KDV'den sayaç ve iskan harç bedellerine dahil her şeyin dahil olması.  Ayrıca konut kredisinde dosya masrafı ve banka komisyonu da alınmıyor.

35. SOKAK'TA FİYATLAR ERİDİ

Akşan Yapı,  İzmir'de inşa ettiği 35. Sokak projesi için düzenlediği yaz kampanyasını ağustos başına kadar uzattı. 81 ile 272 metrekarelik konutların bulunduğu projede kampanyalı fiyatlar 141 bin liradan başlıyor, 449 bin liraya kadar yükseliyor.

KAMPANYADA KARTAL UÇUŞU

İstanbul'da Anadolu Yakası'nın yeni merkezi olarak ön plana çıkan Kartal'ı üs olarak seçen Teknik Yapı, bölgedeki Evora, Upcity Flats ve Upcity Residence isimli projelerinde sıfır faiz, 120 ay vade, yüzde 5 peşin indirimi gibi çeşitli avantajlar sunuyor. Yüzde 1 peşinat ve sıfır faiz oranı ile satışı süren Kartal bölgesindeki Evora ve Upcity Residence projelerinde, peşin ödemelere yüzde 5 indirim uygulanıyor. Taksitli satışlarda ise değişen peşinatlara göre 48 aya kadar uzanan sıfır faiz uygulamaları yer alıyor. Şirketin fiyat aralığını 134 bin 700 ile 671 bin 300 lira aralığında belirlediği Deluxia Dragos'ta ise peşinat tutarı ve farklı vadelere göre yüzde 0.17 ile 0.76 arasında değişen faiz uygulaması yapılıyor. Yüzde 1, 25, 35 ve 50 şeklinde alternatif ödeme planlarıyla satılan dairelerde; yüzde 1 peşinat ödeyenler, dairenin toplam fiyatının yüzde 24'ünü 3 ayrı ara ödeme ile 6 ayda bir tamamlayabiliyor.

Bu arada Teknik Yapı, Ataşehir Deluxia projesinde yer alan 702 dairenin son 45 tanesini de özel bir kampanya ile satışa açıldı. Kampanya kapsamında satışa açılan teraslı stüdyolar ve teraslı 1+1 tipi dairelerde ilk kez yüzde 1 peşinat fırsatı sunuluyor.

ÇOK ÖDEMEYE SUR ÇEKTİ

Sur Yapı'nın 31 Temmuz'a kadar sürdüreceği kampanya ise Exen İstanbul, Metrogarden ve Ada Park projelerini kapsıyor. Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olma fırsatı yaratan kampanyada ödeme planı, ilk 1 yıl içinde altı ay arayla iki kez yüzde 5 ve teslimde yüzde 20 ödeme, geri kalan tutarın 120 aya kadar vadeye yayılması şeklinde geliştirildi. Kampanya kapsamında ödenen peşinat veya kullanılan banka kredisi üzerinden yüzde 10 indirim fırsatı da söz konusu.

PEŞİNAT ZORUNLULUĞU YOK

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki Crown Tower projesinde inşaatın birinci yılı nedeniyle sıfır peşinat, sıfır ara ödeme ve sıfır faiz kampanyası başlatıldı. Projede 70 bin liradan başlayan daire fiyatları 285 bin liraya kadar çıkıyor. Peşinat zorunluluğunun kaldırıldığı kampanyada daire sahibi olmak isteyenler, satış bedelinin tümünü taksitlere bölebiliyor. Peşin alımlarda ise, yüzde 5 ile yüzde 10 arası indirim yapılıyor.

TAKSİTLER KIŞIN BAŞLIYOR

Yeşil GYO'nun Beylikdüzü'ndeki 14 bin konutluk dev projesi Innovia'nın dördüncü etabında fiyatlar 84 bin ve 232 bin lira arasında değişiyor. Yeni yaz kampanyasının da başlatıldığı projede taksitler aralık ayında ödenmeye başlıyor. Projede banka kredisiz ve dört yıl boyunca sıfır faiz imkânı var.
 
36 AY İLE YÜZLERİ GÜLDÜRECEK

Gül İnşaat Beykent'teki Vista Residenza 4 projesinde yüzde 30 peşin ödemede vade farksız 36 ay taksit kolaylığı sağlıyor. Bu yıl sonuna doğru teslim edilecek olan ikinci etapta daireler 265 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

‘ÖNCE TAŞIN, SONRA ÖDE' DEDİ

Mimart Yapı'nın Çorlu'daki  Armada City projesinde taksit ödemeleri taşındıktan sonra başlatılacak. Kampanya, 100 daire için geçerli olacak. Projede 120 ay için yüzde 1.07 faiz uygulanıyor. Projede 79 bin liradan başlayan daire fiyatları 215 bin liraya kadar yükseliyor.

'10 BİN BEŞİN DAİRE SENİN'E DEVAM

Ağaoğlu İnşaat'ın ‘10 bin peşin daire senin' kampanyası My Towerland Ataşehir projesinde devam ediyor. Tamamlandığında 3 bin 500 konuta ulaşacak My Towerland'daki kampanyada 3 ara ödeme bulunuyor ayrıca daire fiyatının yüzde 70'i oranında kredi kullanılabiliyor ve kredi anapara taksitleri 24 ay ertelenebiliyor. My Towerland'da 494 bin liradan başlayan konut fiyatları 1 milyon 612 bin liraya kadar çıkıyor.

KAMPANYADA 1.000 TL STİLİ

Yeşilyurt İnşaat'ın Kurtköy Pendik'te inşaatına başladığı 175 konutluk Stillistanbul Comfort projesinde 1,000 TL verip yüzde 75 kredi kullanarak ev almak ve yüzde 25'lik peşinatı ise Ağustos 2012'de ödemek mümkün. 2012 sonunda teslim edilecek projede fiyatlar 141 bin 200 lira ile 304 bin 500 lira aralığında.

TEMMUZDA AL, ARALIKTA ÖDE

Doğa Gayrimenkul'ün İstanbul Feriköy'deki projesi FeriLoft'tan şimdi daire alanlar, ödemeye aralık ayında başlayabilecek. Kampanyada 1+1'lerin fiyatları 260 bin liradan başlıyor. İhlas İnşaat tarafından Ispartakule'de yapılan Bizim Evler 4 projesinde uygulanan kampanyada yüzde 5 peşinat alınıyor. Kalan yüzde 20 de bir yıl için de ödeniyor. Projede 184 bin liradan başlayan fiyatlar 315 bin liraya kadar yükseliyor.

İSTER YÜZDE 15, İSTER YÜZDE 50

Bulut İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'taki 2 bin 600 konutluk Evviva Gümüş City projesinde dairelerin peşin fiyatları 62 bin 900 ile 135 bin 100 lira arasında değişiyor. Taksitli fiyatlar ise 69 bin 875 ile 150 bin 500 lira arasında. Yüzde 15, 25, 35 ve 50 peşinat seçenekleri sunulan projeden, 30, 40 veya 60 ay vade ve ayda 582 lira ya da 1. 980 lira arasında taksit ödeyerek ev sahibi olmak mümkün.

ÜÇ PROJEYE ÖZEL BAKIŞ

Dumankaya İnşaat, 3 projesinde yaz kampanyası başlattı. Bahçeşehir'deki Modern Vadi, Tuzla'daki Adres Panorama ve Kurtköy'deki Flex projelerinde uygulanan kampanyalar konut almak isteyenlere farklı seçenekler sunuyor.

650 LİRA TAKSİTLE

Alman İnşaat tarafından Gebze'de inşaatı tamamlanan Gökdeniz Konutları'nda uygulanan kampanya ile yüzde 20 peşinle 650 lira taksitle konut alınabiliyor. Projede fiyatlar 117 bin lira ile 290 bin lira arasında değişiyor.

ŞİMDİ ALAN SENEYE ÖDÜYOR

Demir İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde yapılan Ayışığı Halting Place'ta uygulanan kampanyayla sıfır peşinatla alınan konutların ödemeleri 2012'de başlıyor.

 

Kim hangi kampanyayı yapıyor?

 

Firma    Proje     Kampanya

 

Ağaoğlu İnşaat My Towerland Ataşehir  10.000 lira peşin

 

Akşan Yapı       35. Sokak         Fiyatları artırmadı

 

Babacan Yapı   Crownt Tower    Sıfır peşinat, sıfır ara ödeme, sıfır faiz

 

Bulut İnşaat      Evviva Gümüş City       582 TL taksitle

Doğa Gayrimenkul        FeriLoft                        Taksitler aralıkta başlıyor

Dumankaya İnşaat          Modern Vadi-Adres Panorama-Flex Kurtköy     Sıfır peşinat 120 ay vade-767 TL taksit, dosya masrafı yok-Peşinde yüzde 12 indirim, 30 ay sıfır faiz

Eroğlu Yapı         İstanbul Lounge 1-İstanbul Lounge 2     Yüzde 5 peşinat, her şey dahil

Gül İnşaat         Vista Residenza 4         36 ay sıfır faiz

Mimart Yapı      Armada City     Taksitler taşındıktan sonra başlıyor

Sur Yapı           Exen İstanbul-Metrogarden-Ada Park    Yüzde 10 indirim, yüzde 5 peşinat

 

Teknik Yapı      Evora-Upcity Flats-Upcity Residence-Deluxia Dragos, Ataşehit DeluxiaSıfır faiz, 120 ay vade, yüzde 5 indirim, yüzde 1 peşinat

 

Yeşil GYO        Innovia 4          48 ay sıfır faiz

Yeşilyurt İnşaatStillistanbul Comfort     1.000 TL peşin

Alman İnşaat     Gökdeniz Konutları       650 lira taksitle 

Demir İnşaat     Ayışığı halting Place      Sıfır peşinat, taksitler seneye

İhlas İnşaat       Bizimevler 4      Yüzde 5 peşinatla

  • Etiketler:

Yorum Yaz