maritbet girişmaritbet
Kelebekler Vadisi’nde temmuz kampanyası başladı!

Kelebekler Vadisi’nde temmuz kampanyası başladı!

Mimart Yapı’nın Bahçeşehir’de inşa ettiği yeni projesi Kelebekler Vadisi’nde çeşitli ödeme kolaylıkları sunuluyor. Kelebekler Vadisi’nde konut fiyatları 193 bin liradan başlıyor


 
Mimart Yapı'nın Bahçeşehir'de inşa ettiği yeni projesi Kelebekler Vadisi, yoğun ilgi görüyor. Mimart Yapı tarafından 2009 Ekim ayında satışa sunulan ve iki yıl içersinde satışı tamamlanması düşünülen Kelebekler Vadisi projesinde dairelerin yüzde 88, villaların ise yüzde 60'lık bölümünün satışları bitti.
 
Az katlı yaşam şekli ve kaliteli mimarisi ile dikkat çeken, yeşille toprakla bir arada olmayı sevenler için inşa edilen Kelebekler Vadisi; Bahçeşehir Ispartakule gişelerine araçla 8 dakikalık mesafede bulunuyor.
 
Hem daire hem de villa seçeneği sunan Kelebekler Vadisi'nde projenin ilerlemesi ile birlikte fiyatlarda da artış gözleniyor. Yetkililer, bundan sonraki süreçte de fiyat artışlarının devam edeceğini ve avantajlı bir alışveriş yapmak isteyenlerin Kelebekler Vadisi'nin ziyaret ederek, projenin adına ne denli yakışır olduğunu yerinde görmeleri gerektiğini belirtiyor.
 
Kelebekler Vadisi'nde temmuz kampanyası
Kelebekler Vadisi'nin, sınırlı sayıdaki konut için geçerli olan kampanyasında banka kredisi kullanılmıyor. Kelebekler Vadisi'nde banka kredisi kullanmadan ve herhangi bir dosya, sigorta, kredi masrafı olmadan ödeme imkânı sunuluyor.
 
Kelebekler Vadisi'nde Mimart Yapı bünyesinde uygulanan kampanya ile yüzde 25 veya yüzde 30 peşinat ödendiği takdirde, kalan kısım 12 ile 72 ay arasında vade yapılıyor.
 
Kelebekler Vadisi ayrıca, peşinatı ya da yeterli peşinatı olmayanlar için de bir ödeme planı sunuluyor. Yüzde 25-30 minimum peşinat sözleşme sırasında ödeniyor. 6, 12, 18 veya 6, 12, 18 ve 24'üncü aylarda yapılacak olan ara ödemeler ile peşinat yükü hafifletiliyor.
 
Kelebekler Vadisi'nde peşinat ödemesinden sonra kalan kısım 72 aya kadar sabit taksitlerle vadelendiriliyor. Sözleşme yapıldıktan sonra evin sahibi, fiyatlarda meydana gelecek artışlardan etkilenmediği gibi, bugün ne taksit ödüyorsa 72 ay boyunca da aynı sabit taksiti ödüyor. 
 
Kelebekler Vadisi 166 konuttan oluşuyor
Bahçeşehir'in yeni gözdesi Kelebekler Vadisi; “Az Katlı Yatay Yaşam Konsepti” sloganıyla yüksek katlı yaşamdan bunalanları kendine çekmeye devam ediyor.
Mimart Yapı tarafından Bahçeşehir'de yapımına devam edilen ve sadece 166 ailenin yaşayacağı butik bir proje olma özelliğini taşıyan Kelebekler Vadisi, doğa ve yeşil ile iç içe yaşamayı seven ailelerin tercihi oluyor.
 
Kelebekler Vadisi'nde 71.491 m2 alan sadece 166 konuta ayrıldı. Tamamı tripleks olan 82 özel villa ve 4'er katlı 8 blokta yer alan toplam 84 özel dairesiyle Kelebekler Vadisi doğal bir yatay yaşam alanı.
 
Arazinin yüzde 84'ünnün açık alanlardan oluştuğu Kelebekler Vadisi'nde açık yüzme havuzları, tenis kortu, mini futbol sahası, basketbol-voleybol sahası, yürüyüş ve dinlenme alanları, fitness salonu gibi aktivite alanları projede yaşayanları dolu dolu bir sosyal hayata davet ederken, çocuklar da unutulmadı. Çocuk oyun alanları ve çocuk yüzme havuzları gibi detaylar onların da keyifli vakit geçirebilmesi için planlandı.
 
Deprem güvenliği için radye temel uygulanan Kelebekler Vadisi'nde, aile güvenliği için güvenlik duvarları, 24 saat kontrollü tek giriş-çıkış noktası, güvenlik personeli ve güvenlik otomasyon sistemleri gibi tüm detaylar düşünüldü.
 
Kelebekler Vadisi'nde hem araç hem de çocukların site içerisinde güvenle hareket etmeleri için villalara ait 2'şer adet, dairelere ait 1'er adet otopark imkânı ve misafir araçlar için ek otopark imkanı bulunuyor.
 
193 bin liradan başlıyor
Kelebekler Vadisi'nde toplam 9 tipte; 2+1, dört farklı 3+1, 4+1 ve üç farklı villa seçeneği bulunuyor.
Kelebekler Vadisi'nde 2+1'ler 193.000 TL'den, 3+1'ler 295.000 TL'den, 4+1'ler 276.000 TL'den ve villalar ise 580.000 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.
 


Kelebekler Vadisi iletişim bilgileri
Web: www.kelebeklervadisi.com.tr
Tel: 0 212 440 07 07
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz