maritbet girişmaritbet
Kuzu Grup, Spradon Quartz'da 10 yıl sıfır faiz kampanyası!

Kuzu Grup, Spradon Quartz'da 10 yıl sıfır faiz kampanyası!

KUZU Grup, Bahçeşehir'deki Spradon Quartz'da yüzde 5 peşinatla 10 yıl faizsiz, taksitle ev sahibi olma imkanı sağlıyor. 53 bin metrekare yerleşim alanı üzerinde kurulan Spradon Quartz evlerinde, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor

KUZU Grup, Bahçeşehir'deki Spradon Quartz'da yüzde 5 peşinatla 10 yıl faizsiz, taksitle ev sahibi olma imkanı sağlıyor.

Sevgililer Günü'ne özel başlattığı kampanyası f\a Kuzu Grup kendi vadelendirmesini yapıyor. Projede kalan dairenin satışına hız vermek için baş atılan kampanya çerçevesinede yüzde 5 peşinatı yatıranlar evini teslim alabiliyor.

Taksitler ise banka kredisi kullanıdırılmadan TÜFE'ye paralel artırılıyor. Bu ödeme yöntemi, sadece Spradon Quartz Projesi'nde uygulanıyor. Spradon yetkilileri, kampanyaya başlama nedenlerinin s on günlerde faizleri tekrar artmaya ve kullanımı kısıtlanmaya başlayan banka kredilerine alternatif sunmak olduğunu söyledi.

Bahçeşehir'de yapılan Spradon Quartz projesi 1045 daireden oluşuyor. 53 bin metrekare yerleşim alanı üzerinde kurulan Spradon Quartz evlerinde, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.
 
Çevresine pozitif enerji veren bir taş olarak bilinen quartzdan esinlenerek oluşturulan Spradon Quartz projesinde 4 farklı bölüm bulunuyor. Spradon Quartz evlerindeki bölümler Akik, Opal, Ametis ve Oniks taşlarıyla sembolleştiriliyor.
Spradon Quartz evlerinde yaşam alanlarının ve konutların elektrik ihtiyacı jeneratörlerle karşılanıyor. Spradon Quartz evlerinde açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, Türk hamamı ve sauna bulunurken, Spradon Quartz evlerinde ayrıca sosyal tesis alanı, yüzeyde araç geçişi olmayan yeraltı otoparkı ve yaşam alanları bulunuyor.

Spradon Quartz evleri iletişim bilgileri
Web: www.spradon.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 444 58 98

               

  • Etiketler:

Yorum Yaz