maritbet girişmaritbet
Meşelipark Gold Göztepe’de 24 aya 0 faizle!

Meşelipark Gold Göztepe’de 24 aya 0 faizle!

Ağaoğlu Omak tarafından Göztepe Merdivenköy´de inşa edilen Meşelipark Gold projesinde 24 aya 0 faizle daire satılıyor

Ağaoğlu Omak İnşaat, Meşelipark Apartments ve Meşelipark Apart'tan sonra yeni projesi Meşelipark Gold Residence'ı satışa sundu.

Göztepe Merdivenköy´de inşa edilen Meşelipark Gold projesinde daire fiyatları 507 bin TL´den başlıyor, 577 bin TL´ye kadar yükseliyor. Meşelipark Gold Residence'da 25 bin TL peşin 24 ay 0 faiz fırsatından yararlanmak mümkün.Uzun vadeli banka kredisinin kullanıldığı Meşelipark Gold projesinde yüzde 25 peşinatla konut kredisi kullanılabiliyor.

Göztepe'de 3000 metrekare arazi üzerine tek blok olarak kurulan Meşelipark Gold Residence'da her katta özel kat bahçeleri, yüzme havuzu, sauna, buhar odası, basketbol, voleybol sahaları, çocuk oyun alanları, çocuk TV odası, yürüme parkurları bulunuyor. Yüzde 80'i yeşil alan olarak tasarlanan Meşelipark Gold Residence'in, 3 tarafında da yine doğal yeşil alanlar bulunuyor. 135 ve 150 metrekarelik dairelerin bulunduğu Meşelipark Gold'da, tüm ankastreler konut alanlara hediye ediliyor.

3+1 tipinde toplam 44 konuttan oluşan Meşelipark Gold evleri E-5 Göztepe Köprüsü ve metro istasyonuna yürüyerek 1 dakika mesafede bulunuyor. Meşelipark Gold projesi 2012 Mart'ında tamamlanacak.

Meşelipark Gold iletişim bilgileri

Web: www.meseliparkgold.com

Web: http://www.agaogluomak.com/ 
E-posta: [email protected]

Tel:  0 216 428 12 96

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz