maritbet girişmaritbet
Önay Garden Residence hediye paketiyle alıcısını bekliyor!

Önay Garden Residence hediye paketiyle alıcısını bekliyor!

Mimar Atilla Demir ile Önay Grubu'nun birlikteliğinden çıkan Önay Garden Residence projesinden ev sahibi olacaklara yeni yıl hediyesi geliyor

Mimar Atilla Demir ile Önay Grubu'nun birlikteliğinden çıkan Önay Garden Residence projesinden ev sahibi olacaklara yeni yıl hediyesi geliyor. Projeden ev alanlar yüzde 25'i peşin, ilk bir yılı ödemesiz satış avantajından yararlanacaklar.

Her daireye kat bahçesi fikriyle beslenen Önay Garden Residence'da öne çıkan yönlerinden biri, dairelerin balkonlarında bahçelerinin olması. Her daire tipinde, balkonlarda bulunan bahçeler, dairelerin teslimi sırasında hazır olarak veriliyor.

Önay Garden Beylikdüzü'nde 15 katlı blokların her katında 25 daire bulunuyor. Toplam 373 konutun bulunduğu Önay Garden Residence ‘da daireler 2012 yılının Mayıs ayında sahiplerine teslim edilecek.
Önay Garden Beylikdüzü projesinde 1+1'lar 32-39 metrekare, 1+1'ler 50-77 metrekare, 2+1'ler ise 82-150 metrekare olarak tasarlandı.
 
Önay Garden Residence projesinde kat bahçeli daireler, teraslı açık yarı olimpik yüzme havuzu, terasta güneşlenme alanı, fitness salonu, squash alanı, kafeterya ve kafeterya terası, bilardo ve masa tenisi, sauna ve masaj salonu, buhar odası, Türk hamamı, butik mağazalar, kreş, lobi, otopark, vale, 7-24 güvenlik, resepsiyon ve danışma hizmetleri, temizlik ve bahçe bakımı hizmetleri bulunuyor.

Önay Garden Residence'da 1+0'lar 72 bin TL ile 73 bin TL, 1+1'ler 107 bin TL ile 150 bin TL ve 2+1'ler 152 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Önay Garden Residence iletişim bilgileri
Web: www.onaygarden.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0212 853 13 13

  • Etiketler:

Yorum Yaz