maritbet girişmaritbet
Propa Aura Residence’da sıfır peşinatla! Şimdi al Mayıs’ta öde!

Propa Aura Residence’da sıfır peşinatla! Şimdi al Mayıs’ta öde!

Yaklaşan bayramın telaşı herkesi sarmışken bu heyecanı ve mutluluğu ikiye katlamak isteyenler için fırsat kapıda bekliyor!

 

 

Propa İnşaat'ın, Anadolu yakasının gözde yerleşim mekanı olma yolundaki en iddialı adaylardan Kartal'da hayata geçirdiği AURA Residence Projesi, yeni bir kampanya başlattı. Kasım ayı sürecince geçerli olacak bu kampanyada daireler peşinatsız satılıyor. Sadece daire bedelinin yüzde 75'i tutarında kredi kullanılarak taksitler ödenmeye başlanıyor. Geri kalan yüzde 25'lik peşinat ise Mayıs 2011'de ödeniyor. Yani Kasım ayında, AURA Residence'da evlerin kapısı sıfır peşinatla açılıyor. Böylece ödemeler kolaylaşıyor, evlerdeki bayram sevinci hiç bitmiyor. Bu kampanya stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler için geçerli, çünkü 3+1'lerin tamamı satıldı.

E-5'e ve Kartal-Kadıköy metro durağına 20 metre yürüme mesafesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede olan ve TEM bağlantı noktasında konumlanan, çevresi AVM'ler ve hastaneler ile donatılmış AURA, iki görkemli residence bloğunda toplam 195 daireden oluşuyor. Merkezi konumunun ve uygun ödeme koşullarının yanı sıra AURA, tümü güney cepheli ve adalar manzaralı lüks daireleri, residence hizmetleri ve üstün sosyal donatıları ile konforlu ve seçkin bir yaşamın kapılarını aralıyor. Farklı beğenilere de hitap eden projede, kendilerine ait bahçeleri olan 2+1 daireler, bahçe ve teras alanlarıyla değer kazanıyor. Stüdyo daireler 132 bin TL, 1+1 daireler 180 bin TL, 2+1'ler ise 287 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

7/24 güvenlikli olarak residence hizmetlerinin sunulacağı projede, AURA CLUB ismiyle hizmet verecek sosyal donatılar arasında; ebeveyn ve çocuklar için açık yüzme havuzu, fitness spor salonu, sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş ve bisiklet parkuru ile çocuk oyun alanları bulunuyor. Üstelik daire sahiplerinden tüm bu hizmetler için hiçbir ek bedel alınmayacak, tamamen ücretsiz kullanıma sunulacak.

Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, ev sahiplerinin her türlü ihtiyacına cevap verecek olan AURA'nın, home office imkanı da sunduğunu ve bu sebeple yatırım ve prim potansiyeli yüksek bir proje olduğunu vurguladı. Home-office sahiplerine ücretsiz toplantı odaları ve ofis hizmetlerinin sunulacağını belirten Özçiçek, inşaat programının önünde gittiklerini ve inşaatın yarısının tamamlandığını, AURA'yı 2011 yılı sonunda teslim etmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

 

Aura Residence iletişim bilgileri

Web: www.propa.com.tr

Web: www.propaaura.com

Tel: 0216 671 19 21

  • Etiketler:

Yorum Yaz