maritbet girişmaritbet
Sinpaş Antepia’da ön satışa çıktı! 150 bin TL’ye!

Sinpaş Antepia’da ön satışa çıktı! 150 bin TL’ye!

Sinpaş Yapı ve Paralel Gayrimenkul'ün Gaziantep'te inşa edeceği dev Antepia projesinde daire fiyatları lansmana özel olarak 50 bin liradan başlıyor


 

 
Sinpaş Yapı, Nakıboğlu ailesine ait Paralel Gayrimenkul ile Güneydoğu ekonomisinin merkezi Gaziantep'te 1.2 milyar dolarlık yatırımla bölgenin en büyük konut projesine imza atıyor. İsmi Antepia olarak belirlenen 3 bin 467 konutluk projenin ön satışlarına başlayan Sinpaş Yapı, aralık ayının ilk haftasında Gaziantep'te düzenleyeceği tanıtım toplantısıyla hem projenin temelini atacak hem de resmi satışlara başlayacak.

Güneydoğu Bölgesi'nde GAP'tan sonra bölgenin en büyük 2'nci projesi olacak Antepia'da ön satışa özel daire fiyatları 150 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değişiyor.

En küçük evlerin 3+1 olarak tasarlandığı projede evler 3.5+1, 4+1, 4.5+1, 5+1 seçeneklerinde olacak. Antepia Şahinbey Beldesi sınırları içinde 1 milyon metrekarelik bir alanda inşa edilece ve 1.2 milyar dolarlık yatırım yapılacak.

Antepia'nın hemen yanında 10 bin öğrenciye eğitim vermesi hedeflenen bölgenin ilk özel üniversitesi olacak Zirve Üniversitesi yer alacak. Antepia'da evlerin metrekare fiyatları ortalama 800 lira ile 2 bin lira arasında değişiyor. Antepia'da ön satışa özel en düşük daire fiyatı 150 bin TL, en yüksek daire fiyatı ise 1 milyon 800 bin TL. Ayrıca yüzde 5 peşinat ve 48 ay vadeye sıfır faiz imkanı sunulacak.

Etaplar halinde inşa edilecek Antepia'da ilk etap 24 ayda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek. 5 mimari ofisin davetli olduğu yarışma sonucunda Mehpare Evrenol'un kurucusu olduğu Mimarlar Worksop Limited tarafından hazırlanan konseptin seçildiği projede Mehpare Evrenol'ün ilk olarak Sinpaş projelerinde başlattığı buçuk oda konsepti yine bu projede de varlığını sürdürecek. Projede Sinpaş GYO'nun İstanbul ve Bursa projelerinde görmeye alıştığımız göl etrafında konumlandırılan villa ve yalı evleri de olacak.

Gaziantep'in ilk yelken ve golf kulüpleri de bu projede yer alacak. Antepia'da tenis, golf, su sporları gibi farklı spor dallarının yer alacağı spor ve yelken kulübü de bulunuyor.
 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz