maritbet girişmaritbet
Sinpaş Bosphorus City’de 180 bin liraya! 1190 TL taksitle!

Sinpaş Bosphorus City’de 180 bin liraya! 1190 TL taksitle!

Sinpaş GYO tarafından Halkalı’da yapılan Bosphorus City’de fiyatları 179.900 liradan başlayan konutlar 1190 lira taksitle alınabiliyor

 
Türkiye'nin ilk temalı konut projesi Sinpaş Bosphorus City'de, Yeniköy, İstinye, Paşabahçe, Emirgan, Bebek, Kanlıca, Anadolu ve Rumeli Hisar'ı, Kandilli, Çengelköy, Beylerbeyi, Ortaköy semtleri modern ve geleneksel mimari ile yeniden yorumlanıyor. Sinpaş Bosphorus City farklı mimaride 95 farklı ev tipi ile toplam 2796 konuttan oluşuyor. 60 ile 736 metrekare aralığında değişen konutların bulunduğu Sinpaş Bosphorus City'de ev fiyatları 179.900 TL ile 2 milyon 824 TL arasında değişiyor. 

Bosphorus City'de uygulanan kampanya ile 84 ay vade ve 1190 TL'den başlayan taksitlerle banka kredisiz konut alınabiliyor. Bosphorus City'de yüzde 5 peşin verenler, 1 yıl sonra % 10, 2 yıl sonra % 30 ve kalan miktar da 84 ay vadeyle ödeniyor.

Sinpaş Bosphorus City evleri İstanbul'un sembolü olmuş Erguvan, Ihlamur, Meşe, Akçaağaç, Sığla gibi  birçok  ağaç türüne ev sahipliği yapıyor. Üçte biri yeşil alandan oluşan Sinpaş Bosphorus City'de, İstanbul semtlerine has meyve ağaçları, sembol boğaz ağaçları ve korular özel peyzaj anlayışıyla oluşturuldu. Yeniköy ve İstinye'de yaban çilekleri, Rumelihisarı'nda hisar şekli verilmiş sarmaşıklar, aşiyan şekli verilmiş bitki labirenti, Bebek'te badem ağaçları, Paşabahçe'de ceviz ve meyve ağaçları, Çengelköy ve Emirgan'da çınar ve erguvan ağaçlarıyla Sinpaş Bosphorus City, konut teslimleriyle birlikte bu güzellikleri yaşama geçirerek müşterilerine değer katmaya devam edecek.

 

Sinpaş Bosphorus City iletişim bilgileri  
Web: www.bosphoruscity.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 678 30 70

  • Etiketler:

Yorum Yaz