maritbet girişmaritbet
Sinpaş GYO’dan 4 projede nasıl istersen kampanyası!

Sinpaş GYO’dan 4 projede nasıl istersen kampanyası!

Sinpaş'ın kampanyası ile müşteriler ödeme planını, oda sayısını artık kendi belirleyecek

Kaynak: NİHAL YUVACAN / VATAN

Sinpaş'ın bugünden itibaren Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Aqua City 2010 ve Lagün projelerinde devreye sokacağı yeni bir kampanya, tüketicilere m2, oda sayısı, peşinat ve ara ödemesini bile kendisinin belirleyebileceği sistemi getiriyor. Sinpaş GYO kampanyayla beraber 2011'de 1.840 dairenin satılabileceği bir portföy oluşturmayı hedefliyor.

Sinpaş GYO, Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Aqua City 2010 ve Lagün projelerinde yeni bir kampanyaya başladı. “Nasıl istersen” adını taşıyan kampanya kapsamında müşteriler evlerine, m2 büyüklüklerine, dekorasyonuna, ödemelerine nasıl isterse öyle karar verecek, peşinatını, taksidini ve ara ödemelerini kendileri belirleyebilecek. 2011 yılında satış ve pazarlama stratejisiyle sektördeki tüm tabuları yıkacaklarını belirten Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Ev almak isteyen ama kafasında soru işaretleri olan herkese “Nasıl İstersen” diyoruz. Peşinatı olmayan, ara ödemelerini kendine göre ayarlamak isteyen, az az ödemek isteyen ya da iki odasını birleştirip tek oda yapmak isteyen, bu kampanyada aradığı her şeyi bulabilecek. Müşteriler evlerini ister dekorasyonlu, ister dekorasyonsuz satın alacak. Hatta istediği metrekareye ve oda sayısına kendisi karar verecek. Herkes hayalindeki eve kavuşsun diye tüm tabuları yıkıyor ve sektörde bir ilke daha imza atıyoruz” diye konuştu.

İstanbul Sarayları'nın 3. etabı sırada

Kampanyayla beraber 2011'de 1.840 dairenin satılabileceği bir portföy oluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Çelik, 2011 yılında Bursa Modern ve İstanbul Sarayları'nın üçüncü etaplarını satışa sunacaklarını kaydetti. Küçükçekmece'deki İstanbul Sarayları ise toplam bin 200 daireden oluşacak. Projede 1+1'den 6+1'e dairelerin fiyatları ise 234 bin TL ile 1 milyon 903 bin TL arasında yer alıyor. Samandıra'da yer alan Lagün'de çevresi lagünle çevrili 515 villa bulunuyor. Sinpaş'ın Çekmeköy'deki Aquacity 2010 projesi ise göl manzaralı 63 farklı daire seçeneği ile dikkat çekiyor.

Bosphorus City Boğaz'ı Halkalı'ya taşıyor

Boğaz'ı Halkalı'ya taşıyan proje olarak tanımlanan 2 bin 793 dairelik Bosphorus City'de 26 bin m2 büyüklüğünde 720 metre uzunluğunda Boğaz'ı, 2 Boğaz köprüsü, Ortaköy Meydanı'ndan Beylerbeyi'ne, Kanlıca'dan Yeniköy'e kadar birçok Boğaz semti hayat buluyor. Projede yer alan yalılar, Saraybahçe Evleri, Yeditepe Kuleleri, 1+1`den 5+2`ye kadar 68 m2 ile 615 m2 aralığında farklı seçeneklerle sunuluyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz