maritbet girişmaritbet
Solarkent’te sıfır faizle, 500 lira taksitle ev!

Solarkent’te sıfır faizle, 500 lira taksitle ev!

Aydınlı Grup tarafından Esenyurt’ta gerçekleşen Solarkent’te 5 banka ile yapılan anlaşma sayesinde 5 yıl vadeli konut alanlara sıfır faiz uygulanıyor. Solarkent’te fiyatlar 138 bin liradan başlıyor

 

Aydınlı Grup tarafından Esenyurt'ta gerçekleşen Solarkent'te 5 banka ile yapılan anlaşma sayesinde 5 yıl vadeli konut alanlara sıfır faiz uygulanıyor. Solarkent evlerinde 60 aydan sonraki vadeler için 120 ay dahil olmak üzere yüzde 0.69 faiz oranı uygulanıyor. Solarkent evlerinde uygulanan kampanya kapsamında Albarakatürk, Türkiye Finans, Kuveyttürk, Vakıfbank ve İş Bankası'ndan kredi kullanılabiliyor.

Solarkent Esenyurt'ta haziran sonuna kadar sürecek fırsat kampanyasında ödeme planlarında baştan peşinat alınmıyor. Solarkent evlerinde Ocak 2011 tarihinde ise satış fiyatının yüzde 30'u tahsil ediliyor. Solarkent evlerinde kalan yüzde 70'lik kısmın kredisini tercih ettiğiniz vadeye göre krediniz onaylandıktan bir ay sonra ödeniyor.
Solarkent'te Aylık taksitlerinizi ilk 12 ay 500 TL'den başlamak kaydıyla ödüyorsunuz. Solarkent Beylikdüzü'nde 13. aydan itibaren taksitleriniz artıyor. Dilerse daire sakinleri kredi tutarını bu sistem olmadan direkt olarak eşit taksite de bölebilir.

Aydınlı Yapı Genel Müdür Yardımcısı Alpay Çepni, Solarkent'te talep üzerine oluşturdukları  bu kampanyanın oldukça ses getirdiğini, banka kredili satışlarda kat irtifak tapusunu verdiklerini söyledi. Çepni “Şu an için Solarkent evlerinin satış grafiği olarak yaklaşık yüzde 70'lik kısmını geçtik. Sahamızda da ince inşaat sürüyor. 4 bloğun kaba inşaatı da bitti” dedi.

Solarkent Esenyurt'ta banka kredisinin haricinde kendilerinin de müşterilerine vadelendirme yaptıklarını anlatan Çepni, Solarkent'te ilk etapta minimum yüzde 20 peşinat aldıklarını, kalan kısmını 36 ay vade ile yüzde 0 faizle taksitlendirebildiklerini açıkladı.
 
Solarkent evlerinin resmi teslim tarihi Nisan 2011. Ancak şirket teslimatı Ocak 2011'de gerçekleştirmeyi planlıyor. Aydınlı Yapı'nın inşaat sektöründeki ilk projesi olan Solarkent, Türkiye'nin geri dönüşümlü ilk ve tek konut projesi. Solarkent geri dönüşümlü olması nedeniyle kent sakinlerinin taşındıktan sonra hayatlarının ucuzlamasını sağlıyor.

Örneğin tek çocuklu bir ailenin Solarkent'teki sosyal tesis, kreş, özel anaokulu imkanları ve ulaşım avantajları ile aylık yaklaşık 485 TL'yi bulan masraflardan da tasarruf etmesini sağlıyor. Solarkent evlerinde solar panellerin ürettiği elektrik enerjisi ve tasarruf sağlayan diğer alt yapı sistemleriyle beraber site aylık giderleri ciddi oranda azalıyor.
Solarkent'te 67 metrekare ile 144 metrekare arasında 10 farklı tip daire seçeneği bulunuyor. 1+1'ler 138 bin ile 155 bin TL, 2+1'ler 205 bin ile 239 bin TL, 3+1'ler 251 bin ile 293 bin TL arasında satılıyor. 
 


İletişim bilgileri
Web: www.solarkent.com
Tel: 0212 450 03 21

 


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz