maritbet girişmaritbet
Soyak Siesta’da fırsat! Ayda 500 TL taksitle daire satılıyor!

Soyak Siesta’da fırsat! Ayda 500 TL taksitle daire satılıyor!

Soyak Siesta projesinde tüm konutlar 500 lira taksitle satılıyor. Soyak Siesta’da dairelerin peşinatlar 5320 liaradn başlıyor

 

Soyak, İzmir Karşıyaka'ya yeni bir yaşam tarzı getirecek olan Soyak Siesta projesinde çok cazip bir kampanyaya daha imza atıyor. İzmir'e yeni bir yaşam anlayışı getiren Soyak Siesta projesinde tüm daire tipleri ilk 24 ay boyunca 500 TL taksitle satışa sunuluyor.

Gayrimenkul yatırımlarıyla İzmir'e yeni bir soluk getiren Soyak'ın, fonksiyonelliği, mimari estetikle birleştirdiği, İzmir Soyak Siesta  projesi, yüksek değer kazanacak bir yatırım niteliği taşıyor.  Üst düzey kalitenin en uygun ödeme koşullarıyla müşterilere sunulduğu 2.250 konutluk Soyak Siesta projesinin 320 daireden oluşan 3. etap satışları devam ediyor.

Soyak Siesta'da kira öder gibi ev sahibi olma imkanı
Az katlı bina anlayışı ile oluşturulan Soyak Siesta projesinde, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelere ilk 24 ay boyunca 500 TL taksit ödeyerek sahip olmak mümkün. Soyak Siesta'da İlk 24 aydan sonra ise, daire tiplerine ve vade seçeneğine göre aylık taksit miktarları değişiklik gösterecek.

Sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek ev sahibi olunan Soyak Siesta'da, 1+1 daireler için 5.350 TL, 2+1 daireler için 7.350 TL ve 3+1 daireler için ise 10.700 TL peşinat ödeniyor.  Cazip ödeme koşulları ile Soyak Siesta 1. ve 2. etaptan daire sahibi olanlar 10 ay sonra, 3. etaptan daire sahibi olan müşteriler, Mart 2012'de Soyak Siesta projesindeki dairelerine kavuşacak.

Yeni nesil yaşam kalitesini yansıtan Soyak Siesta projesinde; yaşamı renklendirecek, sağlıklı yaşam standartları sunacak sosyal olanakları da en üst düzeyde sağlıyor.  İzmir Soyak Siesta evlerinde; spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler, açık ve kapalı otoparkların yanısıra, planlanan ticaret merkezi sakinlere günlük ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuyor. 

Soyak Siesta projesi, İzmir çevre yoluna direkt bağlantı, metro ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile de daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştırıyor.
Soyak'ın “Sürdürülebilir yaşam” anlayışıyla oluşturduğu Soyak Siesta projesi, çevre dostu tasarım ve mimariyle planlandı.  Soyak Siesta'nın enerji verimliliği ve tasarruf sağlayan uygulamaları ile ısınma ve aydınlatma masrafları konusunda da avantaj sağlaması hedefleniyor.

Yeşil çatı uygulaması bulunan Soyak Siesta'da salonlardaki dimerli aydınlatma sistemleri;  daire içlerinde kullanılan armatürlerdeki tasarruflu ampüller kullanılıyor. Soyak Siesta projesinde çevre aydınlatmada tasarruflu (led'li) aydınlatma sistemleri, ortak sosyal alanlarda sıcak suyu ısıtmada güneş paneli ile yapılıyor.
Soyak Siesta projesindeki dairelerde 2 kademeli rezervuarlı klozet sistemleri ile kişilere su kullanımının dengeli tüketimi teşvik ediliyor. Soyak Siesta'da özellikle doğru yapılan mantolama uygulamaları ile yaklaşık %35-50 oranında enerji tasarrufu yapılması hedefleniyor.
 

Soyak Siesta iletişim bilgileri
Web: www.soyak.com.tr
Tel: 444 0 795
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz